De ce sa alegi radiofrecventa

Odata cu interesul crescut si cererea pentru terapia de infrumusetare, tendinta terapiei de intinerire s-a mutat in campul neinvaziv, cu rezultate mai eficiente si recuperare mai rapida. Odata cu dezvoltarea noilor tendinte, terapia cu radiofrecventa (RF) a atras din ce in ce mai multa atentie in ultima perioada.

Spre deosebire de terapia cu laser, terapeutii cu radiofrecventa folosesc tehnologia non-ablativa bazata pe electricitate pentru a intineri pielea. Radiofrecventa incalzeste tesutul focalizat, reducand astfel deteriorarea epidermei, fara efecte secundare, iar timpul de recuperare este scurt.
radiofrecventa
Exista multe tipuri de dispozitive cu frecventa radio (RF): unipolare, bipolare, tripolare; Poti sa citesti ma multe detalii pe site-ul clincii de remodelare corporala si infrumusetare Fysiogand din Bucuresti.

Cine poate apela la Radio Frecventa faciala si corporala?

Procedurile cosmetice non-chirurgicale au devenit din ce in ce mai cunoscute si cautate in cabinetele de cosmetica sau dermatologie. Pacientii au intre 30 si 50 de ani si nu mai vor sa amane cat mai mult reforma chirurgicala.

Evitarea interventiei chirurgicale devine din ce in ce mai posibila. Toate acestea se datoreaza imbunatatirilor si dezvoltarilor incredibile ale acestor proceduri de cercetare prin radiofrecventa non-chirurgicale. Aceasta procedura ajuta la imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii fara disconfort, iar caldura generata este placuta pentru majoritatea clientilor.

Avantaje:

Acest tratament este un non-invaziv, fara disconfort si fara nevoie de anestezie. Se simte ca o incalzire locala. Tratamentul este potrivit pentru barbati si femei cu intensitate moderata, deoarece nu necesita timp de recuperare. Este posibil sa existe o usoara roseata, dar va disparea in curand.

Contraindicatii – vezi cui ii este interzisa procedura

  1. Aveti un stimulator cardiac sau un aparat de cardioversie;
  2. Aveti epilepsie;
  3. Prezentati infectii acute ale pielii, eczeme, herpes;
  4. Placi metalice sau proteze in orice parte a corpului uman;
  5. Sarcina si alaptarea;
  6. Operatie efectuata in zona de tratament in ultimele 6 luni;
  7. Cancer in ultimii 5 ani.