Alege radiofrecventa tripolara – ea se recomanda…

Doamnelor, nu doar cele mai preocupate de aspect, ci si persoanele care se confrunta cu o multime de probleme pentru a arata impecabil. Ei fac un efort de neimaginat pentru a-si mentine corpul in forma prin inel. De aceea, sedintele cu radiofrecventa tripolara sunt concepute special pentru a le usura chinul.
radiofrecventa tripolara
Puteti folosi aceasta terapie cu incredere deoarece radiofrecventa tripolara este o metoda non-invaziva de remodelare corporala care este utilizata pe scara larga si are multe efecte benefice: intinereste pielea, reduce ridurile si imbunatateste elasticitatea pielii. Testat de multe ori, s-a dovedit ca stimuleaza metabolismul tesuturilor, indeparteaza celulita si vergeturile, sporind in acelasi timp fermitatea si elasticitatea pielii.

RadioFrecventa si beneficiile sale

Aceasta radiofrecventa tripolara este o metoda non-invaziva si foarte sigura pentru organismul dumneavoastra deoarece nu necesita interventie chirurgicala si are efecte benefice, in special in straturile superficiale ale pielii. Zonele care te fac incomod nu vor mai fi o problema, vor fi tratate cu undele emise de frecventa radio. Aceasta abordare moderna repara instantaneu semnele de imbatranire sau aspectul inestetic al pielii, cum ar fi vergeturile si celulita.

Poate ca esti unul dintre acei oameni care nu au sansa de a merge regulat la sala din cauza serviciului sau a timpului in familie. Deci, pentru tine, exista aceste metode de remodelare corporala. Dar trebuie sa stii ca pentru a te bucura de rezultate pe termen lung, trebuie sa adopti si o alimentatie corespunzatoare bazata pe cat mai putine grasimi. Renunta la mancaruri prajite si dulciuri.

Recomandari generale

Acest tratament este o solutie ideala pentru persoanele cu piele lasat si este recomandat ca alternativa la interventia chirurgicala. De la prima utilizare, spirala din talie se micsoreaza vizibil, iar pielea este improspatata.

Frecventa radio dureaza aproximativ o ora si jumatate si este impartita in doua faze. Prima etapa se realizeaza pe zona tratata cu 4 aparate multifrecventa si se aplica o crema speciala. Prelucrarea manuala se realizeaza apoi folosind un dispozitiv mobil cu un diametru in functie de zona de lucru.

Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda o sedinta suplimentara de drenaj limfatic. In functie de afectiune, in timpul tratamentului poate fi utilizat un ser ultra-concentrat pentru a spori fermitatea. Procesul este foarte placut si vei simti o caldura localizata relaxanta.