Multi oameni tind sa subestimeze creatia grafica. Un astfel de design grafic arata mai modest decat designul colorat si adesea da impresia de incomplet. Pentru ca hartia ramane un fundal inconjurator care nu trebuie sa fie acoperit cu alte imagini. Se dovedeste, parca aruncat de maestru, iesind in spatiu, un embrion al artei. Poate parea neobisnuit, dar nu degeaba maestrii celebri au apelat la creatie grafica. De exemplu, Durer (Melancolie, 1514), Rembrandt (Peisaj cu turn patrat, 1650), Van Gogh (Vrabii moarte, 1890) au trecut prin aceasta forma de arta.

Multe aspecte sunt importante in constructia site-ului, dar designul grafic este unul dintre cele mai importante. Cu ajutorul acestuia, poti atrage atentia utilizatorului si il poti indrepta in directia corecta. Creatia grafica si designul de succes fac intotdeauna o impresie placuta si il fac pe vizitator sa ramana pe resursa, chiar daca a ajuns acolo din intamplare. In acelasi timp, solutiile grafice proaste pot instraina atentia si descuraja dorinta de a studia continutul site-ului. Este dificil sa dai recomandari specifice pe aceasta tema, deoarece procesul de creatie grafica este direct legat de creativitate.

Font si paragrafe

Fonturile unui articol sau titlu au acelasi stil, inaltime si potrivire de culoare. Nu este permisa postarea de continut care nu este in stilul general al site-ului.

Solutie de culoare

Se crede ca baza unui site web bine conceput, ar trebui sa includa nu mai mult de trei culori primare. Sunt folosite pentru fonturi, pentru evidentierea butoanelor, paginare si multe altele. Stilul de utilizare a culorii ar trebui sa fie acelasi pentru toate paginile resursei. Acest lucru este deosebit de important pentru site-urile corporative care incearca sa familiarizeze potentialii clienti cu atmosfera lor si sa arate prestigiu printr-o resursa de internet.

Este de preferat sa se foloseasca nuante si tonuri retinute in schema de culori, altfel atentia utilizatorului va fi imprastiata. Prea stralucitor, plin de culori stralucitoare, un site este obositor si respingator. De asemenea, nu se folosesc in exces liniutele de subliniere. Multi sunt obisnuiti cu faptul ca doar linkurile sunt subliniate si vor induce in eroare vizitatorii cu decizia de proiectare.

Elemente grafice

Sunt disponibile in doua variante: desenate manual si fotorealiste. Nu ar trebui sa fie amestecate ambele tipuri in creatia grafica a unei piese de continut.

Navigare

Creatia grafica a butoanelor si aranjarea lor ar trebui sa fie atractive si convenabile. Agentia de branding Armeanu stie cum sa faca astfel incat vizitatorul, dupa ce a intrat pe site-ul tau, sa stie unde se afla si cum sa ajunga la pagina de care are nevoie de aici. Acestea sunt liniile directoare de baza pentru creatia grafica de calitate. Expertii agentiei de branding isi lasa imaginatia sa zboare, isi intruchipeaza ideile, dar incearca sa nu exagereze, pentru ca site-ul ar trebui sa fie nu numai frumos, ci si convenabil.