Un curs de auditor intern are ca scop prezentarea bazelelor auditului si abordarilor acestui proces. Acesta explica obiectivul misiunii de audit si se bazeaza atat pe asimilarea unor cunostinte noi, dar si pe eficientizarea modului de asimilare a acestor cunostinte teoretice.

Cine se poate sa participe?

La un curs de auditor intern se poate inscrie orice persoana interesata sa acumuleze cunostinte si sa activeze in domeniul auditului. Acesta poate fi util in special antreprenorilor si persoanelor ce detin sau doresc sa detina responsabilitati in acest domeniu.
curs auditor intern
Pregatirea participantilor se realizeaza pornind de la un nivel incepator, iar datorita acestui fapt nu sunt obligatorii cunostintele preliminare. Cu toate acestea, cei ce cunosc cerintele ISO 9001:2015 si principiile-cheie si terminologia din domeniul securitatii informatice vor avea un avantaj.

Ce beneficii va aduce finalizarea unui curs de auditor intern?

Acest curs de auditor intern va va pregati prin oferirea bazei teoretice caracteristica acestui domeniu. De asemenea, veti fi incurajat in acelasi timp sa invatati sa aplicati notiunile acestea intr-un mod responsabil. Veti beneficia de consultanta de specialitate oferita de experti in domeniu cu privire la diferite aspecte particualre, concrete, in functie de tipul de activitate desfasurat in compania in care lucrati.

Prin finalizarea acestei pregatiri veti avea oportunitatea de a invata sa folositi o abordare disciliplinata, sistemica si responsabila in privinta evaluarii si furnizarii serviciilor de asigurare. Veti invata, in acest sens, sa asigurati garantiile, sa evaluati conformitatea diferitelor operatiuni si, de asemenea, sa recomandati controalele necesare. Mai mult decat atat, acest curs de auditor intern va va ajuta sa intelegeti ce presupune aplicarea metolodologiei de audit intern luand in calcul eventualele riscuri.

Ce competente puteti dobandi urmand un curs de auditor intern?

In urma finalizarii acestui curs veti dobandi capacitatea de a planifica si pregati misiuni de audit intern, de superviza misiuni, de a intocmi rapoarte, de a elabora teste si a face contestari in urma acestor teste.

Cu alte cuvinte, la finalul acestei pregatiri veti avea siguranta ca ati dobandit cunostintele teoretice si competentele utile pentru a evalua organizatiile din punct de vedere al gestionarii sistemului de management al calitatii.