Plasa sudata zincata reprezinta o alegere ideala pentru proiectele de reconsolidare ce presupun armarea betonului.

Acesta material este utilizat in mod frecvent de specialistii si amatorii din domeniul constructiilor, avand o serie de proprietati deosebite. Daca va aflati in cautarea unui produs rezistent pentru reconsolidari durabile, plasa sudata zincata este solutia perfecta pentru executarea unor armari eficiente.

Ce proprietati si avantaje prezinta plasa sudata zincata?

Materia prima din care plasa sudata zincata este confectionata este otelul, beneficiind de calitatile deosebite ale acestui metal. Datorita acestora, produsul finit prezinta o duritate si durabilitate mare, avand o buna rezistenta la alungire si tractiune si avand sanse foarte scazute de rupere.
plasa sudata zincata
In procesul de fabricare al acestui produs se utilizeaza fire de otel. Acestea se modeleaza intr-o forma patrata, ulterior fiind sudate la nivelul punctelor de intersectie. Dupa sudare se aplica un strat de zinc cu rol de protectie, sporindu-i rezistenta. Datorita structurii, plasa sudata zincata ofera flexibilitate suprafetei pe care este asezata, reducand riscul de fisurare a blocurilor de beton de suprafata.

Plasa sudata zincata este un produs de calitate cu o lunga durata de viata. Avand in vedere acest lucru, achizitionarea sa reprezinta o investie eficienta si durabila.

Cum poate fi folosit acest produs?

Exista numeroase contexte in care aceasta poate fi utilizata, dar cel mai comun se utilizeaza pentru armarea betonului.

Plasa sudata se poate folosi si pentru realizarea gardurilor de suprafata si a structurilor metalice. De asemenea, se poate utiliza in cadrul oricarei constructii pentru a ii spori rezistenta, precum in cazul reconsolidarii unor cladiri vechi. Aceasta se paoate monta in moduri diferite: fie se prinde direct de zid, fie se prinde cu ajutorul unor distantieri de plastic.

In general, operatiunile de reconsolidare ce utilizeaza acest material pot include un proces de betonare. Betonarea se realizeaza in urma fixarii prin intermediul distantierilor de plastic si in urma umezirii peretilor. Este indicat ca de umezirea peretilor sa se realizeze in randuri repetate, astfel incat adeverenta sa fie cat mai buna.

La Mesteru Manole gasiti cea mai calitativa plasa sudata !

Mesteru Manole este un magazin online ce dispune de o gama foarte diverse de produse. Aveti posibilitatea de achizitiona materiale de constructii, materiale metalurgice, electrice, unelte si sculte, instalatii termice, echipamente de protectie si nu numai, toate la un pret foarte atragator.