Conditiile de pregatire ale sportivilor reprezinta, in Romania, un subiect delicat de abordat. Nu trebuie sa ne ascundem de faptul ca nu avem o infrastructura sportiva la comparabila cu tarile occidentale. Si totusi, apar rezultate in anumite ramure sportive, iar cei ce le obtin profita de atentia acordata in acel moment pentru a trage un semnal de alarma asupra conditiilor de pregatire precare. Nu mai trebuie sa ne bazam pe talentul si ambitia sportivilor nostri pentru a fi siguri de o reprezentare pe plan mondial in lumea sportului. De ce, pe langa talenta si multa munca, sa alipim caracteristicilor sportului romanesc si conditiile, daca nu ultramoderne, macar la standarde decente.

Bazele sportive pe care le au in dotare cluburile sportive, indiferent de ramurile pe care le afiseaza, trebuie aduse la un anumit standard ce poate sustine performanta. In ceea ce priveste Acatrans, aveti tot sprijinul nostru in amenajarea de terenuri din gazon artificial. Aceasta este cea mai buna solutie in raport calitate-pret pe care o puteti face. Garantat, nu exista o alta solutie mai buna. Va punem la dispozitie o gama variata de suprafete pentru fotbal, toate avand certificatele de calitate in concordanta cu standardele FIFA si UEFA. De asemenea, va punem la dispozitie teenuri pentru tenis, rugby, golf sau terenuri multisport. Pentru ca baza sa fie asigurata si sa functioneze in conditii optime un timp indelungat, va oferim si servicii auxiliare ce dau un plus de valoare unei baze sportive, precum ingradirea terenurilor, amenajarea instalatiei de nocturna, amplasarea de containere care sa serveasca drept vestiare si acoperirea terenurilor cu baloane presostatice.

In concluzie, o investitie in reamenajarea unor baz sportive, indiferent de ramura de sport, poate constitui premisele obtinerii performantelor. Acatrans va poate fi de ajutor i acest sens, oferindu—va cele mai bune produse in ceea ce priveste amenajarea terenurilor sintetice si a elementelor auxiliare acestora.