Micii copii au imaginație mare. Au nevoie de cărămizi mari de construcție.

Povestea GIGI BLOKS

Ideea pentru GIGI BLOKS a venit atunci când fondatoarea Ilona Viluma a observat că fiicei ei îi lipsește imaginația atunci când se joacă. Și-a amintit cum atunci când ea însăși era mică se juca ore întregi prin casă. Și chiar dacă pe piață erau cărămizi micuțe, simțea nevoia de ceva mare, ieftin, pentru a construi aventurile pe care și le imagina.

Luni întregi Ilona a cercetat materiale și modul în care copiii se joacă pentru a dezvolta un sistem inovativ de interconectare care să le permită micilor arhitecți să creeze zgârie-nori! Blocurile sunt ușor de manevrat și ușor de conectat. Sunt suficient de puternice pentru joacă și suficient de ușoare încât să fie sigure pentru joaca copiilor.

Copiii se distrează la maxim cu GIGI BLOKS! Își pot construi propriile case, apoi în următoarea săptămână din aceleași cărămizi pot face un turn, o navetă, un castel, orice. Ei singuri! Din momentul în care le vine o idee de construit se pierd total în povestea imaginată, se implică cu pasiune. Construiesc, se costumează, devin eroii propriilor povești! Iar mâine va fi o poveste diferită! Viața le va deveni ca o carte de amintiri cu sute de povești.

 

Jucărie sustenabilă

GIGI BLOKS sunt fabricate din copaci crescuți în plantații sustenabile exact pentru acest scop. Timp de mai mult de un an, designeri și producători de hârtie au lucrat împreună pentru a găsi cel mai bun carton pentru aceste blocuri. Pentru că s-a dorit ca GIGI BLOKS să fie un produs sustenabil dar și de calitate pentru a fi sigur pentru copii. Să aibă densitatea și duritatea cele mai potrivite. Cartonul este făcut din pulpă moale de lemn finisată, nealbită, fără hârtie adăugată. Chiar și lipiciul folosit în producție este ORGANIC și e de fapt amidon alimentar! Siguranța produsului este confirmată de faptul că produsul este certificat pentru a intra în contact cu orice tip de aliment! 

Fiecare detaliu contează!

Formele GIGI BLOKS sunt tăiate cu cuttere profesionale de cea mai bună calitate pentru a face marginile fine și sigure. Nimic nu se risipește, orice carton tăiat este colectat și folosit în producerea a noi produse de hârtie.

Toate ambalajele și formele GIGI BLOKS trec prin atelierul unde arhitecții GIGI fac o ultimă verificare înainte de a sorta și de a împacheta seturile. Și de a le trimite apoi la micii arthitecți cu imaginații mari!

 

Încurajează jocul plin de imaginație! 

Absența instrucțiunilor de folosire din seturile GIGI BLOKS este intenționată. Nu vrem să limităm imaginația copiilor. Veți găsi o broșură cu idei pentru a le porni imaginația dacă au nevoie. Ce este oare în cutia ta? Va fi o mașină de curse? O fortăreață sau un castel? Un dragon fioros? Toate acestea și multe altele, imaginația copiilor nu are limite!

 

  

Într-o lume care se îneacă în plastic, echipa GIGI BLOKS a vrut să creeze o jucărie reciclabilă și sustenabilă care să ofere ore întregi de distracție fără să afecteze natura.

Construiește-ți aventura!

Unde vei merge azi? Sub mări într-un submarin? Sau într-o rachetă pe lună? Sau vei vizita o prințesă într-un turn? Sau te vei lupta cu un dragon? Vei călări un leu sau vei construi un magazin? Există sute de moduri de a încuraja jocul plin de imaginație.

 

Joc educativ

Majoritatea experților în dezvoltarea copiilor sunt de părere că blocurile de construit sunt una dintre cele mai bune jucării pentru Joc Creativ. Jocul creativ este considerat esențial pentru dezvoltarea emoțională, cognitivă și socială a copiilor noștri. Îi ajută pe cei mici să înțeleagă lumea înconjurătoare și locul lor în ea.

Hrănește-le imaginația! Când primesc blocuri de construit, majoritatea copiilor încep instinctiv să le stivuiască, iar din acel moment creativitatea lor nu cunoaște limite!

 

 

Pânză goală, gata pentru arta copiilor 

GIGI BLOKS sunt fabricate din carton rezistent, durabil, și sunt pânze goale gata să primească arta creativă a copiilor! Copiii le pot colora, le pot picta, pot desena pe ele cu cretă, și la final le pot chiar întoarce pe dos pentru o nouă aventură!

Inspirăm copiii să gândească cretiv și să fie conștienți că au un potențial infinit! 

Cu GIGI BLOKS vrem să revoluționăm modul în care copiii se joacă, reintroducând ceva în jocul lor care poate le lipsea (acum cu atâtea jucării de plastic care doar fac lucruri singure, se mișcă sau cântă) —imaginația! Blocurile nu sunt colorate și nu vin cu instrucțiuni complicate de urmat, tocmai pentru a le permite copiilor să se concentreze pe propriile lor idei, pe ceea ce vor ei să construiască, ce culoare să fie, cum să construiască.

 

 

De ce iubesc copiii GIGI BLOKS

Copiii iubesc GIGI BLOKS pentru că pot cu ajutorul lor să construiască aventuri la dimensiuni reale! GIGI BLOKS sunt la fel de versatile ca propriile lor imaginații. Blocurile sunt ușoare, ușor de manevrat și surprizător de rezistente.

Într-o zi micuțul tău este un astronaut care explorează spațiul, în ziua următoare e la o petrecere cu jucăriile favorite, iar apoi salvează lumea de un dragon feroce. Țineți-vă bine! Va fi distractiv!

Blocuri Mari de construcție = Distracție Maximă!

 

  

De ce tații iubesc GIGI BLOKS

Nu ai nevoie de un doctorat în inginerie ca să poți asambla aceste blocuri de construcție! Urmează doar instrucțiunile simple și gata. Dacă îi rogi frumos, poate copiii tăi te vor lăsa să-i ajuți să construiască acel castel, dragon sau leu!

Asamblare super ușoară!

 

De ce mamele iubesc GIGI BLOKS

Acum poți fi sigură că cei mici nu mai stau lipiți de tabletă, telefon sau televizor toată ziua. GIGI BLOKS îți ajută familia să petreacă timp de calitate împreună și transformă orice nou proiect de construit într-o experiență memorabilă în familie!

Timp de calitate în familie

 

 

PREMII câștigate de GIGI BLOKS

În ultimii 5 ani s-au vândut peste 7 milioane de seturi în întreaga lume! GIGI BLOKS a primit premii și recunoaștere peste tot!

 

  

 

Create și fabricate în Letonia, Uniunea Europeană

Primele blocuri de construit de mărime reală, sustenabile, reciclabile!