Există încă o probabilitate reală de a putea răscumpăra un împrumut dacă sunteți înregistrat la biroul de credit, dar nu este simplu. Vă prezentăm mai jos modul în care puteți face acest lucru.

Ce reprezinta biroul de credit?

În cazul în care aveți un cont la o bancă sau la o instituție financiară și, de asemenea, luați un împrumut, trebuie să vă înregistrați la biroul de credit. Veți fi înregistrat automat dacă ați depus un raport de supraîndatorare. În plus, veți fi înregistrat dacă nu ați plătit 2 rate lunare consecutive la credit sau o plată nemonetară timp de peste 60 de zile, dacă ați utilizat în mod abuziv descoperitul de cont sau dacă nu ați plătit sumele restante după ce ați fost notificat oficial.

Durata acestei înregistrări este de 7 ani în toate cazurile de supraîndatorare, cu excepția unui singur caz de supraîndatorare, raportul biroului de credit rămânând activ până la finalizarea procedurii de soluționare a datoriei. Deoarece este o perioadă atât de lungă în care băncile și companiile de credit care au acces la dosarul dumneavoastră vor fi reticente în a vă acorda un împrumut, este o perioadă destul de lungă.

Soluțiile pentru rascumpararea creditelor pentru un restantier într-o banca care acorda cel mai usor credite

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă remedia situația din momentul în care banca care acorda cel mai usor credite vă notifică cererea de înregistrare. Dacă este posibil, achitați vă datoriile pentru a evita să fiți înscris pe lista FICP. Atunci când riscați să fiți supraindatorat, răscumpărarea unui împrumut este ultima soluție. Cu toate acestea, cererea dvs. poate fi respinsă dacă nu verificați mai întâi la biroul de credit. Dacă doriți, puteți face o cerere de împrumut fără a verifica la biroul de credit. Ați putea negocia cu banca care acorda cel mai usor credite, prezentând o abordare serioasă pentru a vă regulariza situația. Organizațiile specializate ar putea fi în măsură să vă ofere o rambursare a împrumutului dacă această metodă eșuează.

Răscumpărarea unui împrumut este o soluție financiară care combină toate datoriile unui debitor într-un singur împrumut nou. În timpul unei răscumpărări de credite, toate datoriile unui debitor sunt eliminate și convertite în acest nou împrumut. Prin modificarea duratei unui împrumut consolidat, vă puteți reduce plățile lunare cu până la 60%, ceea ce va duce la o reducere a datoriilor.

O răscumpărare de împrumut are ca scop reducerea ratei lunare a împrumutatului prin reducerea sumei principale datorate. Prin urmare, această abordare vă poate împiedica să deveniți supraîncărcat de datorii. Persoanele aflate în dificultăți reale, care sunt de obicei rezultatul unui eveniment dificil în viață, cum ar fi pierderea locului de muncă, divorțul, moartea unei persoane dragi sau un cerc vicios de datorii, pot ieși din ele înainte de a fi prea târziu. Programele de răscumpărare a creditelor includ nu numai împrumuturile, ci și toate datoriile, cum ar fi restanțele la chirie, impozitele și așa mai departe. Nu este întotdeauna simplu să vă achitați toate datoriile fără ajutor extern sau o soluție fără să ieșiți din datorii și să vă întoarceți la creditele de la biroul de credit.