Clinica Aquamarin din Bucuresti impreuna cu Asociatia  de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania va invita la cursul de formare continua acreditat cu 20 credite de Colegiul Psihologilor din Romania:

DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 14-16 MAR. 2014

Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie, etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza in activitatea lor profesionala.
Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta in aceste domenii.

Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta intr-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific in ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica.

Acest curs ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.

Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile.

contact@aquamarin.ro

Informatii la tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro

De aquamarin

CLINICA AQUAMARIN - PSIHOTERAPIE, CONSILIERE PSIHOLOGICA SI DEZVOLTARE PERSONALA.
Cei mai buni specialisti acreditati in tara si strainatate va ofera urmatoarele servicii: psihoterapie individuala si de cuplu; consiliere pentru dependenta de jocuri de noroc, consiliere psihologica pentru copil si familie, terapia tulburarilor de natura sexuala; hipnoza clinica; tehnici de relaxare; logopedie; evaluare si testare psihologica; homeopatie; gemoterapie; remedii florale Bach, dezvoltare personala, cursuri formare acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania, workshop-uri.
Contact: Bd. Decebal nr. 6 (zona Piata Alba Iulia ), sector 3.
contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90, 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro
Orar: L-V: 9-21; S: 9-16.