Magazinul online Massimo comercializeaza saltele de cea mai buna calitate, produsele de cea mai buna calitate fiind confectionate chiar in fabrica proprie de mai bine de 20 de ani.

Fabrica Massimo a fost creata in anul 1994, in Satu Mare, tehnologia de realizare a saltelelor fiind adusa si implementata in Romania de la fabricile de renume din Italia. Ideea brand-ului de Saltele Massimo a fost de a produce saltelele conform tehnologiilor axate pe calitate, in conditiile in care piata romaneasca de saltele de pat cunostea atunci ca si acum un mare deficit de calitate.

Inca de la prima saltea ce a iesit pe portile micutei fabrici  atentia s-a indreptat asupra calitatii materiilor prime dar mai ales a manoperei ce avea sa  definitiveze fiecare produs.

De mai bine de 18 ani, in fabrica de saltele Massimo sunt implementate tehnologii de ultima ora fiecare produs fiind realizat in 7 procese tehnologice de productie imbunatatite cu interventii manuale,  controlate la randul lor la finalul fiecarei proceduri. Peste 80% din productia de saltele din fabrica Massimo este realizata manual din materii prime, fiecare din saltele necesitand peste 150 de ore de lucru manual. Materiile prime folosite la realizarea saltelelor massimo beneficiaza de o tratare antibacteriana facuta prin procese tehnologice  dificile pentru a nu elimina in acelasi timp din beneficiile produsului initial.

Astazi materiile prime din care sunt realizate saltelele Massimo sunt alese cu o grija deosebita pentru mediul inconjurator dar mai ales pentru utilizator ajungand ca pentru liniile de lux  materialele componente ale saltelei sa fie personalizate pe cerinta clientului lucru pe care il regasim la doar 4 producatori europeni printre care si brand-ul romanesc de saltele Massimo.

De Gentuim.ro

Genti online dama si barbati