Cea mai mare agentie imobiliara din Bucuresti are in oferta de case de vanzare din zona Baneasa de pe site-ul propriu Regatta peste 100 de proprietati. Casele au preturi de vanzare incepand cu 95.000 euro, in acest caz fiind vorba despre o casa de vanzare din zona Baneasa-Pipera ce are acces facil catre: scoli, gradinite, restaurante si zona verde.  In acest pret de vanzare, Casa este compusa dintr-un living, o bucatarie si un grup sanitar la parter, iar la etaj casa are 2 dormitoare si 2 bai.

La polul opus, in oferta de Case de vanzare in Bucuresti de pe site-ul Regatta gasim o bijuterie de vila, la un pret ce-i drept foarte inaccesibil: 3.3 milioane euro. Aceasta super-casa vanduta de Regatta Imobiliare este situata in zona baneasa si are o suprafata utila de 1600 mp si p suprafata de teren de 3000 mp, desfasurandu-se pe verticala pe un demisol, parter, etaj si mansarda, numarand nu mai putin de 7 bai. Detaliile frapante ale acestei case – palat de vanzare pe Regatta continua daca ne uitam la caracteristicile acesteia, vila fiind unicat, cu o arhitectura si o calitate a finisajelor deosebite.

La demisolul acestei case putem gasi o crama, o sala de fitness, sauna, jacuzzi, o baie, un spatiu tehnic, precum si un spatiu de depozitare si un garaj dublu.
La parter se afla sala de receptie a casei, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si o terasa
Etajul cuprinde 4 dormitoare, 4 bai si o terasa
Mansarda este compartimentata flexibil, in stil open space, avand un bar si o baie.

Cum era firesc, aceasta casa de vis este dotata si cu o piscina exterioara, o terasa cu grill. Daca vorbim de finisaje, acestea sunt pe masura casei, putand gasi in acest imobil marmura, gresie si faianta, parchet masiv, seminee si centrala termica.

Aceste 2 case sunt exemplele de la polurile opuse din oferta de case de vanzare de pe site-ul agentiei Regatta Imobiliare unde va recomandam sa intrati pentru a vedea una dintre cele mai cuprinzatoare oferte de case din Bucuresti.

 

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat