Centrul de Piete Financiare Interne si Internationale te invita marti, 9.12.2014, in intervalul 15:00 – 18:00, in sala 017, la trainingul „Interviul de selectie – cheia catre succesul in cariera!”, sustinut de catre Gabriel Chicioreanu, Fondator si Trainer 4CAREER.

Evenimentul este GRATUIT si se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de facultatea si universitatea de provenienta.
Inscrierea se face pana duminica, 7.12.2014, prin completarea formularului online:
http://bit.ly/1yhhHZK

Gabriel Chicioreanu este certificat GCDF (Global Career Development Facilitator) si membru activ al departamentului de Consiliere in Cariera si al departamentului de Etica, Standarde si Supervizare din cadrul Asociatiei Consilierilor din Romania (ACROM).

Ce vei afla la training:
– Pasi cheie de succes la interviu!
– Intrebari si raspunsuri posibile la interviu!
– Ce nu trebuie sa faci la un interviu!
– Principii de baza pentru un CV bun!
– Greseli de evitat in scrisoarea de intentie!

In urma exercitiilor de autocunoastere si punere in practica a celor invatate, nu vei mai spune niciodata:
– „Am experienta pe un post similar si totusi nici macar nu mi-au citit CV-ul”.
– „Am fost la interviu si nu am mai primit niciun raspuns de la compania respectiva, sigur au angajat pe altcineva”.
– „Am cerut un salariu prea mare si de aceea nu m-au angajat”.Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.