Avem placerea de a va invita la Finala Turneului Campionilor in Dezbateri, eveniment organizat in parteneriat de ARDOR si Centrul de Oratorie si Dezbateri din cadrul Universitatii Romano-Americane.
Evenimentul va avea loc luni, 8 decembrie, de la ora 18:00 in Aula Bibliotecii Centrale Universitare ‘Carol I’ din Bucuresti (Calea Victoriei 88).

Turneul Campionilor in Dezbateri reuneste cele mai bune 8 echipe de dezbateri de studenti din Romania care timp de 2 zile dezbat impreuna pe teme de actualitate din politica, economie sau social.
Tema dezbaterii din Finala ce se va disputa intre cele mai bune 4 echipe este „Ar trebui desfiintata imunitatea parlamentara„.Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.