Radan English & Deutsch Center invita vizitatorii sa exploreze noul website cu cursuri de limba engleza si cursuri de limba germana. Acest website a fost conceput pentru a oferi clientilor o interfata prietenoasa, o mai bună experienta de navigare si functionalitate imbunatatita, permitand clientilor sa acceseze informatii detaliate despre cursurile oferite, rezervarea locurilor online si optiunea de a distribui informatiile pe toate retelele importante de social networking.

Bucuresti, Romania, Septembrie 2013

cursuri de limba engleza, cursuri de limba germana
cursuri de limba engleza, cursuri de limba germana

Website-ul include informatii extinse despre cursuri engleza si cursuri germana , si posibilitatea de a comanda online un curs.
Incercand sa ofere o experienta cat mai prietenoasa, websiteul s-a realizat folosind un CMS de ultima generatie astfel incat acesta este compatibil cu majoritatea browserelor si echipamentele mobile.
Noul site web inseamna că clientii pot beneficia acum de continut online bogat, care este mai usor de navigat si pot impartasi cu altii, cursuri engleza pentru copii si adulti sau alte informatii care ii intereseaza. Acest lucru este un rezultat al discutiilor cu clientii si il consideram un feedback valoros.
Tot pe acest website va vom tine la curent cu proiectele companiei cum ar fi cursuri germana pentru copii si adulti, deschiderea de noi centre pentru invatarea limbii engleze sau germane, sau va puteti abona la newsletter-ul nostru.
Vizitati noul website si de ce sa nu ne lasati feedback-ul dvs. pe noul website prin mail sau un comentariu pe pagina noastră de Facebook.

Despre English Deutsch Center

cursuri engleza, cursuri germana
cursuri engleza, cursuri germana

Avand la baza experienta copiilor nostri in invatarea limbilor straine, suntem o echipa de profesionisti in predarea limbilor straine – ENGLEZA SI GERMANA – procupati permanent de schimbarile care au loc la nivelul programului educational, promovand ideile si materialele de specialitate, cu accent pe dezvoltarea armonioasa a copilului.
Centrul de limbi straine pe care il propunem urmareste predarea si asimilarea limbilor straine la nivel de performanta.
„Limbile straine sunt deschizatoarele multor drumuri!”
Misiunea noastra este de a ajuta copiii, prin metode moderne de predare consolidare si evaluare:
• sa-si insuseaca limbilor straine la nivel de performanata
• sa cream un mediu cald si stimulativ in care fiecare copil, sa fie incurajat sa-si dezvolte aptitudinile sale si sa fie pregatit din punct de vedere intelectual, social, fizic, iar emoţional sa se integreze in realitatea complexa.

Misiunea noastră se bazeaza pe următoarele principii :

• Invatarea eficienta se realizeaza atunci cand copilul se simte in siguranta, este fericit si apreciat;
• Procesul de invatare se desfasoara in conditii optime atunci cand fiecare copil se implica activ;
• In procesul de invatare trebuie luate in considerare tipurile de inteligenta diferite, iar continutul adaptat stilului de invatare al copilului. Un rol deosebit trebuie sa-l aiba dezvoltarea inteligentei emotionale;
• Respectul pentru sine si pentru ceilalti este esential intr-o societate civilizata;
• Cunoasterea si utilizarea tehnologiei moderne este importanta pentru integrarea in lumea prezenta si viitoare;
• Parintii constituie o parte integranta in educatia copilului, legatura dintre scoala si familie influenteaza pozitiv procesul de invatare.

Pentru mai multe detalii vizitati www.englishdeutschcenter.ro