codul bunelor ferestre rehau

 

REHAU doreste sa vina in intampinarea celor care isi schimba ferestrele din profile PVC cu informatiile necesare privind buna functionare a acestora. Astfel, vizitatorii vor invata ce inseamna o fereastra de calitate, care sunt componentele acesteia si ce etape trebuie parcurse pentru a o obtine.

Site-ul este structurat in doua sectiuni principale, “Realizarea unei ferestre” si “Montajul unei ferestre”. In prima parte sunt prezentate principalele operatiuni executate in fabrica, de realizarea corecta a acestora depinzand utilizarea in bune conditii si estetica tamplariei. Operatiunile sunt explicate si le este descrisa importanta pentru functionarea ulterioara a ferestrelor si usilor, iar, pentru o cat mai buna intelegere, REHAU pune la dispozitia vizitatorilor filmul “Cum se realizeaza corect o fereastra”.

A doua sectiune a site-ului www.codulbunelorferestrerehau.ro este dedicata montajului unei ferestre cu profile PVC, precum si recomandarilor REHAU privind operatiunile necesare si elementele constructive de luat in considerare. In filmul “Cum se monteaza corect o fereastra”, sunt prezentate cateva cazuri de montaj si sunt ilustrate aspecte tehnice esentiale pentru buna functionare a ferestrei.

Parcurgerea capitolelor site-ului si vizionarea filmelor oferite de REHAU vor ajuta persoanele interesate sa-si faca o opinie corecta despre cum pot avea ferestre din PVC de calitate, despre ce anume trebuie sa ceara de la montator si despre cum pot sa-si protejeze investitia.

REHAU pune la dispozitia clientilor sai un formular de verificare care poate fi downloadat si poate fi utilizat pentru urmarirea efectiva a etapelor si a elementelor utilizate la montajul ferestrei. De asemenea, le ofera posibilitatea de a castiga un set nou de ferestre prin inscrierea la tombola de pe site.

Pentru mai multe informatii despre proiectul “Codul bunelor ferestre”, stam la dispozitia celor interesati la adresa office@codulbunelorferestrerehau.ro.

Despre Grupul REHAU

REHAU este lider international si marca de prestigiu in domeniul solutiilor bazate pe polimeri in domeniile Constructii, Automotive si Industrie. Datorita spiritului inovator, portofoliului vast de produse si eficientei sinergiilor ce rezulta de aici, aceasta moderna intreprindere de familie organizata profesionist este unica in industria materialelor sintetice. Printre competentele principale se numara dezvoltarea materialelor si sistemelor, dar si tehnica prelucrarii suprafetelor. Cu peste 17.000 de angajati in peste 170 de puncte de lucru, REHAU ocupa primul loc la nivel mondial in domeniul inovarii.

REHAU este prezenta in Austria din anul 1956. De aproape 15 ani, dezvoltam si administram de aici regiunea  Europei de Sud-Est, care a atins intre timp un numar de 1.900 de angajati in 24 de puncte de lucru din 19 tari.

Firma REHAU este reprezentata in Romania din anul 1996. In prezent exista 3 puncte de lucru la Bucuresti, Cluj si Bacău, unde lucreaza 105 angajati.

www.rehau.ro

Despre Advertigo

Advertigo este o agentie de publicitate full-service specializata in oferirea de solutii de comunicare pentru companiile din domeniul constructiilor.

Facebook/Advertigo Romania

Persoana de contact:

arh. Gabriel Jelea

0744372277

gabriel.jelea@advertigo.ro