De multe ori ai auzit povestite intamplari cu copii abuzati sau agresati pe internet. Ca parinte este foarte important sa cunosti site-urile pe care navigheaza copilul tau. De preferat ar fi ca sa vina la tine, copilul tau si sa iti povesteasca ce a vazut, ce a citit, cu cine a intrat in contact. Dar, este stiut faptul ca sinceritatea este partiala si selectiva.

In sprijinul parintilor am venit prin crearea unei platforme educationale, www.123edu.ro, care ii ofera copilului o alternativa la jocurile agresive sau monotone. Folosind oportunitatea de a lucra jucandu-se isi va stinge setea de a sta in fata calculatorului si va avea si un beneficiu major, acela de a-si creste performantele scolare.

Suntem atenti la activitatile copiilor si dezavuam folosirea unui limbaj sau comportament obscen sau agresiv.

Este important sa canalizam atentia copiilor spre activitati din care sa aibe ce sa invete si cu ce sa ramana. Orice activitate pe care copilul o desfasoara este importanta in dezvoltarea copilului.

Instrumentul de care se bucura parintii ai caror copii au cont pe platforma educationala este acela de a fi informati prin statistici primite pe e-mail cu privire la timpul alocat pe site si ce anume a rezolvat.

Platforma educationala ofera un mediu atractiv, inovativ si in perfecta siguranta pentru copilul tau.

Inscrie-te si deschide-i un cont copilului si astfel te vei convinge.

Intr-o continua dezvoltare site-ul va suferi completari si adaugiri a facilitatilor de care se poate bucura copilul tau.

Mihaela Antoni

www.123edu.ro