Traim intr-o era a dezvoltarii rapide. Tehnologiile moderne au fost implementate in domenii ca: sanatate, auto, turism, aviatie. Nu pe ultimul loc se afla si domeniul educatiei, al invatamantului. Calculatorul, tableta sau alte astfel de gadget-uri sunt folosite cu usurinta de catre copii.

Este important ca toate acestea sa fie folosite cu masura de catre copii si daca tot le place, platforma educationala www.123edu.ro ofera posibilitatea de a petrece un timp de calitate in fata calculatorului. Educatia online ii este utila copilului atat pentru dezvoltarea personala, cat si pentru aptitudinile pe care si le dezvolta si pe care le va folosi la scoala.

Utilizand platforma educationala increderea in sine va creste. Fie ca este timid, activ, pasionat de calculatoare, lent in calcul sau rapid, aici fiecare copil, cu stilul propriu de invatare isi va dezvolta aptitudini care il vor ajuta si in viata de zi cu zi.

Pentru ca toti parintii isi doresc pentru copiii lor sa fie cat mai descurcareti si independenti, aici vor gasi un loc in care aceste aptitudini vor fi dezvoltate. Bazat pe principiul “repetitia e mama invataturii!” am ales sa punem la dispozitia elevilor exercitii realizate dupa programa scolara.

Parintii vor avea tot timpul evolutia si activitatea copilului sub control. Ei vor primi, pe e-mail statistici utile despre tot ce a lucrat copilul in timpul alocat pe site.

Profesorii vor putea crea clase virtuale in care se vor juca impreuna cu elevii lor.

Intr-o continua dezvoltare, aceasta platforma educationala isi va gasi loc in casele oricarei familii cu copii si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Lansarea platformei educationale reprezinta un progres in sistemul de invatamant online care cu siguranta va face parte din viitorul invatamantului romanesc.

Mihaela A.

www.123edu.ro