Potrivit agentiei imobiliare Regatta, cererea de inchirieri apartamentele cu 3 camere inregistreaza o crestere, atragand doua categorii majore de clienti. Interesul

Popularitatea de care se bucura zone precum Baneasa-Sisesti, Jandarmeriei, Erou Iancu Nicolae, Pipera reflecta, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare, interesul profesionistilor mediului corporatist pentru inchiriere de apartamente cu 3 camere in proximitatea centrelor business localizate in perimetrul Soseaua Piperei- Barbu Vacarescu-Fabrica de Glucoza-Nicolae Caramfil.
Segmentul de lux, delimitat de zonele Primaverii, Soseaua Nordului, Herastrau si Aviatiei este cautat de clientii individuali cu venituri peste medii, intre care se distinge comunitatea de expati, cat si afaceri sau societati din sfera profesiilor liberale, ce opteaza pentru inchirierea apartamentelor cu 3 camere cu destinatia de constituire de sedii sau puncte de lucru.
Inclusiv zonele ultracentrale se mențin in atenția clienților individuali și firmelor deopotriva, pentru care inchirierea de apartamente cu 3 camere in Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Polona ar putea asigura atat acces spre pulsul orasului, cat si o legatura facila cu potentialii clienti.Indiferent de zona cerintele privitoare la apartamente includ facilitatile, dotarile si mobilierul. Potrivit specialistilor echipei Regatta Imobiliare, evolutia favorabila inregistrata de acest segment este sustinuta de pret, apartamentele cu 3 camere fiind disponibile spre inchiriere pentru sume stabilizate in perioada de recesiune economica.

In concluzie apartamentele cu 3 camere se bucura de popularitate gratie versatilitatii si preturilor mentinute la un nivel avantajos.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat