Spatiile generoase indreapta antreprenorii spre inchirierea apartamentelor cu 4 camere in Bucuresti. Noile proiecte rezidentiale conving inclusiv comunitatea de expati spre apartamente din apropierea centrelor de afaceri.

Contextul economic traversat de piata imobiliara evidentiaza o crestere a cererii pentru inchirierea apartamentelor cu 4 camere, atat ca o masura prudenta inaintea unei investitii pe termen lung, cum era achizitia unei locuinte, cat si ca o oportunitate de profit. Aceasta ultima tendinta este favorizata, dupa cum precizeaza specialistii echipei Regatta Imobiliare, se preturile stabile pentru ofertele de inchirieri apartamente cu 4 camere din Bucuresti ce sunt astfel disponibile la nivelul impus de recesiune.
O analiza asupra pietei nu face distinctia intre imobilele vechi si proiectele rezidentiale noi, preferintele pentru inchirierea de apartamente cu 4 camere fiind influentate de o multime de factori dictati de destinatie, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare. Cea mai mare pondere a clientilor se inregistreaza din randul antreprenorilor, ale caror proiecte necesita birouri mai ample. Delimitarea in functie de pozitionarea in cadrul unei zone, cat si in dispunerea pe niveluri este dictata de specificul si necesitatile afacerii, inchirierea de apartamente cu 4 camere vizand atat parterul -pentru concepte adresate publicului larg precum saloanele de infrumusetare sau chiar magazinele – cat si etajele superioare pentru agentii sau birouri de consultanta in varii domenii. Domeniul de activitate dicteaza inclusiv o amplasare expusa, ce garanteaza vad comercial, dar si retrasa, pentru concepte de afaceri care sa asigure confidentialitatea intalnirilor, insa indiferent de cerintele de localizare, atat pentru propria echipa, cat si pentru potentiali clienti se cere o amplasare a apartamentelor cu patru camere in apropierea retelei de mijloace de transport.
Potrivit specialistilor echipei Regatta Imobiliare, pentru destinatia de birouri nu sunt excluse nici proiectele rezidentiale, ce ofera apartamente cu 4 camere cu suprafete ample si un aspect deosebit de elegant atat in exterior, cat si in interior.
In cerinte de afaceri, cat si de resedinta se impun, pe langa segmentul de lux, ce include zonele Primaverii, Soseaua Nordului, Herastrau, Aviatorilor, apartamentele din Baneasa-Sisesti, Pipera, Jandarmeriei, Erou Iancu Nicolae, Polona si cele ultracentrale.
Totodata, ofertele de apartamente de inchiriat cu 4 camere sunt cautate inclusiv de familii, un interes crescut spre inchiriere in zonele premium venind din sfera comunitatii de expati. Cu toate acestea, in special in zonele din apropierea centrelor business se regaseste o tendinta de inchiriere a apartamentelor cu 4 camere ca masura premergatoare cumpararii sau pur si simplu ca optiune locativa pe termen mediu sau lung.

In concluzie, alaturi de specialistii Regatta Imobiliare putem spune ca prin reconfigurarea spatiilor, inchirierea de apartamente cu 4 camere devine o masura atat de functionalitate, cat si pentru imaginea unei firme.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat