Daca visul dvs de a va bucura de un nou apartament este descurajat, confruntand oferta de apartamente de vanzare, de calculele referitoare la costul pieselor de mobilier, uitati de aceasta cheltuiala. Puteti sa aduceti la viata piese de mobilier din apartament de care ati uitat de mult darui viitorului dvs apartament eleganta lucrarilor vintage alaturi de emotia unor amintiri dragi. Impreuna cu Regatta Imobiliare, va vom prezenta 4 trucuri pentru a reinvia mobilierul vechi din apartamentele dumneavoastra:

 

1. Autenticitatea mobilierului din apartament

 

Potivit agentiei imobiliare Regatta, prima varianta prin care puteti sa aduceti la viata o piesa de mobilier din apartamente Regatta spune ca este  este cea data de forma sa initiala, reprezentare ce ar sustine cu usurinta un décor classic, de inspiratie baroca sau propriu perioadei in care lucrare a stralucit cu adevarat.
Parcurgeti cu degetele piesa privind-o cu atentie. Incercati sa-i reperati eventualele portiuni deteriorate si sa-I distingeti nuanta originala. Paleta producatorilor de vopseluri va poate asigura multitudine de tonuri prin care o piesa iubita de mobilier sa renasca in deplina sa frumusete in apartamentul tau.
Daca va bucurati de piese de mobilier de valoare, precum cele Louis al XVI-lea, Chippendale, Empire sau Biedermeier, cea mai inteleapta decizie este cea de a le incredinta unui atelier specializat in restaurare, pentru ca interventia sa nu le afecteze, ci din contra, sa le mentina valoarea atat a pieselor de mobilier, cat si a apartamentelor.

 

2. Stilul neconventional de mobilare pentru apartamente

 

Desigur, intaiul instinct ne indreapta spre revigorarea pieselor vechi de mobilier intr-un ton classic, dar daca le-am oferi sansa de a ne incanta prin culori vibrante, aparent de neconceput sau chiar nuante neon? Indrazniti acest contrast tineresc dintre liniile clasice si nuantele excentrice iar piesa ar putea sta drept baza pentru un décor boem sau avangardist.

 

3. Ombre

 

In special corpurile de mobilier inalte, care eventual includ in structura sertare ar putea fi valorificate prin colorarea ombre ce preia in degrade cele mai importante tonuri din interiorul unei nuante. Astfel, baza piesei va fi vopsita in cel mai inchis ton, coloritul urmand sa se deschida pe vertical prin limitele sertarelor intr-o dispunere ce confera iluzia optica a inaltimii. Atentie cand alegeti aceasta paleta, tinand cont de caldura tonurilor si de subtilul ontrast intre aceastea, pentru un rezultat cu adevarat armonios.

 

4. Invelit

 

O varianta cu adevarat practica asigurand o intretinere usoara prin protectia la zgarieturi si eventual, chiar proprietati antistatice este cea a invelisului din poliuteran. Prin intermediul acestuia, piesa de mobilier poate capata o imagine clasica sau chiar una nonconformist si simpatica, dezvaluind o noua personalitate prin plus, denim si o varietate de motive.

 

Asadar, nu va mai puteti face griji, bucurandu-va de un mobilier ce acum poate modela aproape orice stil de amenjare. Cu aceasta economie, va puteti in sfarsit concentra spre achizitia locuintei mult visate, contactand o companie imobiliara de renume (de ex Regatta) care s ava ajute sa beneficiate de cea mai avantajoasa oferta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat