Scaderea pietei imobiliare de inchirieri apartamente din Bucuresti a dus preturile atat de jos, incat daca doriti sa inchiriati un apartament intr-o zona din Bucuresti, ajungeti sa platiti chiar mai putin decat pretul pe care l-ati fi platit pentru a inchiria o garsoniera in aceeasi zona in 2008.

Motivele pentru care s-a ajuns la acest pret sunt multiple: scaderea pietei imobiliare, sau pur si simplu aducerea cu picioarele pe pamant a pietei de apartamente de inchiriat in Bucuresti , toate aceste motivatii fiind in avantajul chiriasilor, care au acum oportunitatea de a inchiria apartamente situate in zone bune ale capitalei.

Piata de inchirieri de apartamente din Bucuresti a suferit scaderi majore in ultimii 3 ani, fortandu-i pe proprietari sa coboare mult pretul pentru inchirierea apartamentelor, pana la nivelul unei garsoniere din 2008, chiar daca apartamentul are dotari de calitate, loc de parcare si este complet sau partial mobilat.

De asemenea, despre piata de inchirieri de apartamente din Bucuresti, putem spune ca dezvolta un nou segment, crescand foarte mult inchirierile de apartamente de lux, cu chirii cuprinse intre 1000 Euro si mai multe zeci de mii de Euro. Persoanele care cauta astfel de apartamente, sunt cetateni romani, israelieni, italieni si americani, relocati de companiile multinationale pentru care lucreaza in Bucuresti.

Aceste apartamente beneficiaza de dotari premium, avand o suprafata mare, terase, vederi extraordinare si locuri de parcare in cadrul complexului.

In concluzie, piata imobiliara de apartamente de inchiriat din Bucuresti pare sa revina „cu picioarele pe pamant”, preturile apartamentelor coborand pana la nivelul la care in 2008 se putea inchiria doar o garsoniera!

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat