Vrei sa treci de la inghesuita locuinta de bloc la casa? Daca se intampla sa iti cauti case in Craiova, afla ca municipiul si localitatile invecinate vin cu o varietate de oferte, la preturi ce pornesc de la circa 25.000 euro.

Acum este perioada perfecta pentru a investi intr-o casa in Craiova si nu numai.

Nu de alta, dar, potrivit Eurobank Property Services (EPS), preturile actuale ale locuintelor se situeaza la nivelul celor din 2006 si au inregistrat, de la boom-ul imobiliar din 2008, o scadere cumulata de 41 procente.

Iar vestile bune nu se opresc aici: Craiova se numara printre marile orase ale tarii unde s-au inregistrat cele mai semnificative scaderi de preturi in ultimii ani.

 

Case Craiova: Cele mai ieftine oferte

In prezent, poti deveni proprietarul unei case de 165 mp in localitatea Bailesti din judetul Dolj contra sumei de 25.000 euro.

Potrivit anuntului publicat pe Tocmai.ro, locuinta, ridicata in 1998, este compusa din 2 corpuri, dintre care unul la rosu, parter, plus un etaj, cu 4 camere, hol, baie si o bucatarie mica, si inca un corp, finisat la interior, cu 2 camere, baie si hol. Terenul total acopera o suprafata de 320 mp.

Daca preferi, in schimb, o locuinta fix in Craiova, afla ca o vila, in cartierul Brestei, te poate costa 32.000 euro, negociabil (imobiliare.ro). Este vorba despre o casa cu o suprafata utila de 130 mp, 4 camere si 2 bai, compusa din parter, plus un etaj. Vila a fost ridicata in 2013.

 

Case Craiova: Locuinte istorice

Daca ai conturile doldora de bani si iti doresti sa investesti in case din Craiova, cu parfum istoric, atunci te vei bucura sa afli ca municipiul iti pune la dispozitie si astfel de oferte.

Spre exemplu, pe strada Sfintii Apostoli din Craiova se afla o casa istorica, ce abia asteapta sa fie renovata, compusa din demisol, parter, un etaj si mansarda si avand o suprafata utila de 955 mp. Casa are 10 camere, 3 bai si 2 balcoane si vine la pachet cu un teren a carui suprafata totala este de 3655 mp.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.