Oferta de apartamente de vanzare in complexele rezidentiale din Bucuresti intalneste o cerere din ce in ce mai puternica, previziunile specialistilor de la Regatta Imobiliare confirmand acest trend si pentru a doua jumatate a anului. Principalele aspecte ce recomanda ansamblurile rezidentiale in fata altor blocuri de locuinte sunt:
1. Amplasarea avantajoasa a apartamentului pus in vanzare
Indiferent ca ne referim la zonele centrale sau la imprejurimile Bucurestiului, dezvoltatorii imobiliari s-au orientat spre cele mai inspirate cu putinta pozitionari pentru proiectele rezidentiale in care vand apartamente. Majoritatea dezvoltarilor imobiliari s-au orientat spre asigurarea unei conexiuni facile cu principalele centre ale mediului business (Pipera , Primaverii) sau cu centre comerciale. Daca fascinatia pentru parfumul de epoca al zonelor ultracentrale era temperate puternic de dificultatile accesibilitatii prin numarul limitat de locuri de parcare, acest inconvenient nu mai poate fi privit ca o problema in analiza ofertelor din zonele Piata Romana, Dorobanti, Herastrau, etc. Experienta unei locuinte intr-o zona verde, cu poluare redusa era insotita de dezamagirea data de accesibilitatea modesta, insa proiecte precum Cosmopolis au remediat aceasta situatie prin dedicarea unei linii private de autobuz propriei comunitati de vecini.
2. Suprafata de care dispun apartamentele
O directie respectata inca de la constructia primelor blocuri de apartamente in Bucuresti, confortul incaperilor vaste a fost compromis prin sistematizare ca principal abordare a dezvoltarii sectorului apartamentelor de dupa 1977. Din fericire, complexele rezidentiale contemporane reiau ca avantaj competitiv suprafetele generoase, evidentiate de compartimentarea open space a apartamentului si nu numai.
3. Siguranta pe care o ai in apartament
Principalul serviciu regasit la majoritatea ansamblurilor rezidentiale indiferent de segmentul de piata caruia se adreseaza este cel al accesului controlat, fie prin angajarea unui paznic, fie prin protejarea intregului perimetru al complexului printr-o bariera. In functie de proiectul dezvoltatorior, cat si de acordul comunitatii de vecini, in edificiile, curtile si parcarile ansamblurilor rezidentiale pot fi implementate sistemele de supraveghere video si eventual o monitorizare prin colaborare cu firmele de servicii de protectie si paza.
4. Atractii pentru intreaga familie
Adresandu-se in special familiilor, ansamblurile rezidentiale atrag prin gradini si curti ce adesea sustin terenuri de joaca pentru copii.
Unele proiecte rezidentiale pot celebra un stil de viata sanatos introducand cluburi de fitness dedicate intregii familii sau amenajand mini piste de alergat sau locuri destinate efectuarii de activitati fizice in exterior. In stransa legatura cu aceasta directive poate fi privita si una dintre cele mai indragite tentantii indiferent de varsta, mai precis piscine.
Pentru sedimentarea unei adevarate comunitati in randul vecinilor, unele proiecte includ o zona de gratar si chiar un salon de evenimente.
Nu in ultimul rand, unele proiecte rezidentiale pot include in perimentrul complexului centre day care, after school sau chiar gradinite. Spre exemplu, complexul Cosmopolis din apropierea Bucurestiului va introduce inclusiv o scoala destinata comunitatii de vecini.
Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile intalnite la proiectele rezidentiale noi, asadar pentru o selectie eficienta, contactati o companie imobiliara de renume (de ex Regatta) ai carei specialist va vor consilia in negocierea ofertei care se potriveste cel mai bine necesitatilor si dorintelor dvs.