Agentia Regatta Imobiliare reprezinta cel mai mare numar de oferte dintre toate agentiile din Romania, oferte de vanzari si inchirieri de apartamente, case, spatii comerciale, industriale si birouri, precum si terenuri si proprietati execuatate silit. Una dintre cele mai populate categorii de proprietati este cea de inchirieri apartamente pe regatta.ro preturile chiriilor variind foarte mult functie de zona, de tipul de imobil, suprafata si asa mai departe.

 

Cele mai ieftine apartamente de inchiriat din Bucuresti

Desi este o agentie imobiliara ce promoveaza de regula apartamente de lux, pe site-ul agentiei regatta.ro se pot gasi apartamente de inchiriat la preturi cat se poate de accesibile. Astfel, un apartament cat se poate de frumos din zona Baneasa poate fi inchiriat pentru doar 400 euro pe luna.

Inchiriere apartament bucuresti zooApartamentul are o camera si o suprafata utila de 38 mp. Acesta este localizat langa strada Iancu Nicolae, la 5 minute de condus fata de Baneasa Mall si aeroport, in vecinatatea padurii.

Datorita accesului catre DN1 ( 2 minute) accesul catre centrul orasului si alte puncete de interes este facil. Garsoniera este compusa din: open space cu destinatie living si dormitor, hol, bucatarie si o baie. Garsoniera dispune de loc de parcare in garaj si paza 24/24 h. Amenajari/ finisaje: – complet mobilat si utilat – bucatarie complet echipata si mobilata – dressing-uri mobilate – wireless – TV full HD LG 107 cm – aer conditionat

 

Cele mai scumpe preturi de inchirieri apartamente ale agentiei Regatta Imobiliare

Pentru suma de 6.500 euro, poate fi inchiriat cel mai scump apartament promovat de Regatta in Bucuresti, acesta fiind situat in zona Herastrau, desfasurandu-se pe 3 niveluri, la ultimul etaj avand o gradina.

Apartament de inchiriat zona HerastrauApartamentul de inchiriat este localizat in unul dintre cele mai bune cartiere din Bucuresti in zona Herastrau.

Are o vedere spectaculoasa catre parcul Herastrau si lac, avand un living spatios, 4/5 dormitoare, 4 bai, bucatarie, 350 mp utili, 500 mp terasa cu gradina.

Finisaje: – securitate 24/7 – video interfon – sistem de aer conditionat – gresie si faianta in baie si bucatarie – bucatarie mobilata si utilata – parchet – gazon – parcare

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat