In perioada de dupa criza imobiliara, s-au scos la vanzare case si proprietati care valoareaza sute de milioane de euro, agentia imobiliara Regatta detinand in portofoliu case de vanzare ce valoreaza zeci bune de milioane de euro. Desi casele din Bucuresti nu au tot atat de mare cautare ca in perioada premergatoare crizei imobiliare, casele de lux din Bucuresti gasesc intotdeauna oameni cu bani interesati, multe dintre ele fiind situate in zone ultracentrale precum: Kiseleff, Primaverii, Universitate, sau Victoriei. In continuare, va vom prezenta topul caselor scoase la vanzare de Regatta Imobiliare.

 

Pe primul loc in top: Casa scoasa la vanzare pentru 10 milioane de euro

Pretul de vanzare este de 10.000.000 euro si poate fi gasita in categoria de case la vanzare pe regatta.ro, avand suprafata construita de 1.700 mp, dispunand de asemenea de un teren de 2.000 mp. Casa este dispusa pe 3 niveluri: Subsol + Parter + Etaj si este construita in anii 50, avand o arhitectura superba. Aceasta casa vanduta pe site-ul agentiei Regatta Imobiliare este situata in Bucuresti, in zona Kiseleff si are acces facil catre toate directiile orasului.Dispune de o sala de fitness, piscina, finisajele fiind de lux.

 

Casa disponibila la vanzare pentru 8 milioane de euro

Suprafata construita a casei este de 1.500 mp, dispunand si de un teren de 1.100 mp, numarand 23 de camere. Aceasta superba casa vanduta de Regatta este situata intr-o zona ultracentrala, intre Piata Rosetti si Biserica Armeneasca. Casa este compusa din: Demisol: o sala mare, spatii de depozitare , grup sanitar si centrala termica. La parter se gasesc 6 camere, hol central si grupuri sanitare, la etaj: 6 camere, hol central si grupuri sanitare si la mansarda: 7 camere si grupuri sanitare.

Cunoscuta sub numele de Casa Athanasovici, imobilul este un monument istoric, si a fost consolidat si renovat Ultima destinatie: Centrul Cultural Maghiar. Finisaje: ornamente, stucaturi si vitralii originale.

 

Casa de vanzare in zona centrului vechi 7,5 milioane Euro

Cu o suprafata construita aproape de 3.000 mp si n teren de 1.300 mp, casa vanduta de Regatta numara peste 38 de camere si este dispusa pe Subsol + Parter + Etaj + Mansarda si este construita la 1880, fiind un monument istoric. Palat construit in stil eclectic de factura clasicizanta cu simetrie perfecta. Locatie – Centrul Vechi, langa BNR si Piata Universitatii. La subsol se gasesc: 12 camere – depozitare, crama si grup sanitar, la parter: hol central, 12 birouri, grupuri sanitare, curte interioara, la etaj: hol central, 17 birouri, grupuri sanitare, iar la mansarda: 9 birouri, grupuri sanitare. Casa vanduta de Regatta a fost consolidat si renovat integral in 1994. Imobilul a fost sediul unei banci comerciale.

 

Acest articol si multe alte articole despre piata imobiliara din Bucuresti si oferte ale agentiei imobiliare Regatta pot fi gasite pe portalul Afaceri Imobiliare.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat