Centrul de Radioterapie Amethyst a inițiat în luna martie campania pentru sănătatea femeilor „Mărțișor de la Amethyst” prin care oferă câte un voucher pacienților care încep tratamentul în clinică în decursul lunii martie.

Prin Voucherul Mărțișor, Centrul de Radioterapie Amethyst oferă o reducere  de 1000 eur pacieților care urmează tratamentul de radioterapie în clinica Amethyst  sau o reducere de 50% (numai 150 RON în loc de 300 RON) la consultațiile pentru următoarele localizări: cancerul de sân și cancerele din sfera ginecologică.

Voucherul este valabil numai în luna martie  2014. Pentru programare se completează formularul online de la adresa http://amethyst-radiotherapy.ro/programare-voucher-martisor/ . După înregistrare veți fi contactat de un consultant Amethyst.

În Romania în fiecare zi mor 6 femei din cauza cancerului de col uterin. Mortalitatea ridicată face ca aceasta să fie principala cauză de deces la tinerele românce cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani. De altfel România ocupă primul loc în Europa privind rata mortalității cauzată de această boală, riscul de deces fiind de trei ori mai mare decât media europeană.

De asemenea în România sunt diagnosticate în fiecare an în jur de 10.000 de paciente cu cancer de sân avansat sau metastatic. Din păcate și pentru această localizare țara noastră ocupă primul loc privind rata mortalității în Uniunea Europeană.

Atât managementul cancerului de sân, cât cancerele din sfera ginecologică sunt multimodale, implicând o întreagă echipă de medici, atât pentru depistare cât și pentru terapie.

Tratamentul modern include radioterapia, chimioterapia, terapia biologică cu anticorpi monoclonali dar și chirurgia.

Centrul de Radioterapie Amethyst este singurul centru din România care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului.

Clinicile de radioterapie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate şi utilizează ultimele tehnologii dezvoltate în domeniu, pacienţilor care suferă de afecţiuni oncologice, servicii la baza cărora stă operarea de echipamente medicale performante de ultimă generaţie, de către echipa medicală de specialişti ajutată de către Prof. Dr. Ion Christian Chiricuţă, cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul radioterapiei în Germania.