Lumea virtuala ne demonstreaza ca Ploiesti este un oras dezvoltat din punct de vedere industrial, doarece zilnic sunt postate anunturi despre spatii industriale destinate inchirieriii sau cumpararii. In ultimul timp foarte multi antreprenori care au afaceri in Bucuresti isi indreapta atentia si spre Ploiesti pentru ca este un oras cu o econemie dezvoltata raportata la orasele din Romania, iar pe langa asta sunt prezentate si foarte multe oferte imobiliare referitoare la spatiile industriale.

O mica analiza statistica realizata pe date reale, ne arata ca in 2013 au fost inchiriati aproximativ 205.000 mp de spatii industriale, aceste cifre tranducandu-se intr-o crestere de 20% comparativ cu anul 2012, aceste cresteri inregistrandu-se in orase precum Ploiesti, Bucuresti, Oradea si Timisoara.

Oferte de ultima ora in Ploiesti

O zona industriala la mare cautare care prezinta un nou spatiu industrial pentru inchiriat este zona Mihai Bravu, spatiu industrial disponibil are o suprafata de 400 mp, perfect pentru o afacere de succes. Hala industriala destinata vanzarii/cumpararii are o suprafata de 27m x 15m, o structura foarte rezistenta  din metal, este dotata cu centrala termica cu gaze, prezinta calorifere, are acces la curent si apa. Pardoseala helicopterizata si panourile termoizolante o fac deosebita de celelalte hale industriale, crescandu-i valoarea. Ca orice hala de ultima ora poate fi compartimentata si are o zona destinata amenajarii birourilor si este dotata cu grupuri sanitare si dusuri, ceea ce inseamna ca poate fi folosita ca spatiu industrial pentru orice, de la depozitare pana la amenajarea supermarketu-urilor. Pretul la care poate fi inchiriata acesta hala industriala este de 1200 euro + TVA care consta in 3 euro/mp.

O alta oferta de spatiu comercial industrial pentru birouri are o suprafata de 525 mp destinati suprafetei utile, spatiul pentru birouri are 420 mp cu dimensiuni de 30m x 14m, este format din parter + un etaj, parterul este format dintr-un birou foarte mare pentru echipe consistente de angajati, birourile de la parter sunt dotate cu doua grupuri sanitare si un vestiar. La etaj birourile sunt open space si pot fi compartimente dupa dorinta potentialului proprietar, au pardoseala helicopterizata, sunt facute din BCA, ceea ce inseamna ca sunt foarte bine izolate, bransare la apa, gaz, curent.    Acest spatiu destinat birourilor este situat in zona Negoiesti din Ploiesti, iar pretul la care poate fi inchiriat este de 2500 eoro + TVA care poate fi negociat.

Un alt spatiu industrial ofertant este o hala care prezinta o suprafat utila de 1100 mp si prezinta si o suprafata destinata birourilor, de aproximativ 450 mp, cladirea cu birouri are 2 etaje, din hala exista intrare directa in birouri, acestea sunt dotate cu 2 grupuri sanitare si un vestiar. Zona in care este situat acest spatiu industrial este Zona de vest din Ploiesti, iar pretul la care poate fi inchiriat este 7500 euri + TVA, acesta este negociabil.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.