Spatiile comerciale puse in vanzare sunt cautate de regula de investitori si de societatile comerciale interesate sa isi desfasoare activitatea comerciala in acel spatiu, de aceea zona este foarte importanta pentru aceste firme. Alaturi de agentia Regatta Imobiliare, va vom prezenta cateva oferte din categoria SPATII COMERCIALE DE VANZARE BUCURESTI in care veti putea observa preturile de vanzare ale spatiilor comerciale in functie de zona si suprafata.

 

SPATII COMERCIALE DE VANZARE IN ZONA DECEBAL, BUCURESTI


Spre exemplu, in zona Decebal, una dintre cele mai bune zone pentru activitati comerciale in Bucuresti, gasim un spatiu comercial care este disponibil pentru vanzare la pretul de 370.000 Euro. Apropierea de Piata Alba Iulia, precum si expunerea spatiilor comerciale din aceasta zona fac ca vanzarile de spatii in aceasta zona sa fie mai mari ca oricand.
Deschiderea de 11 ml recomanda acest spatiu comercial de vanzare pentru desfasurarea activitatile magazinelor, cafenelelor, ceainariilor, cofetariilor sau restaurante take away, asigurand de asemenea si vadul comercial necesar.
Suprafetele disponibile ale spatiului comercial vandut de Regatta sunt de 112mp la parter si 30mp la mezanin.

 

SPATII COMERCIALE DE VANZARE IN ZONA DOROBANTI, BUCURESTI


 

 

2500 Euro/mp sunt necesari pentru a cumpara un spatiu comercial de exceptie in zona Dorobanti cu o suprafata totala de 110 mp. Potentialul comercial important al zonei Dorobanti este sustinut de pozitionarea deosebita a acestui spatiu comercial, vizibilitatea sa fiind completata de o deschidere de 7 ml a vitrinei. Spatiul comercial din zona Dorobanti, Bucuresti cuprinde o suprafata de 60 mp la parter potrivita in special pentru activitatea comerciala a magazinelor, cafenelelor si restaurantelor. Cu o suprafata de 50 mp, demisolul permite atat extinderea activitatii comerciale, cat si convertirea intr-un birou.

 

SPATII COMERCIALE DE VANZARE IN ZONA MAGHERU, BUCURESTI


 

 

Zona Magheru este una cu un potential comercial urias in Bucuresti. Aici regasim un spatiu comercial cu o suprafata totala de 218.87 mp disponibil la pretul de vanzare de 260.000 Euro.
Potentialul comercial al acestui tip de spatii comerciale de vanzare este dublat in cazul acestora de suprafata de 117.42 mp, una extrem de generoasa, ce il face pretabil la foarte multe activitati comerciale.
Demisolul spatiului comercial cuprinde 101.45 mp si poate fi operat ca independent de parter, spatiul fiind compartimentat si incluzand doua grupuri sanitare proprii. Beneficiind de intimitate, spatiul poate fi convertit in proiecte precum saloane de infrumusetare sau de intretinere corporala sau diverse ateliere de creatie. Spatiile se impun prin potentialul investitional generand un venit lunar de 1200 Euro din chirii.

 

Toate aceste spatii si multe altele se pot gasi in categoria de Spatii comerciale de vanzare in zona Magheru de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat