Pentru început trebuie să vă spun că sunt un mare fan al jocurilor, fie ele jocuri online sau jocuri precum table, remi sau cărți. Mi-au plăcut încă de mic și pot să spun am învățat multe de pe urma unor jocuri banale, am învățat să gândesc mult mai bine logic și nu în ultimul rând mi-am făcut o grămadă de prieteni, datorită acestor jocuri. Cu siguranță știți că jocurile sunt de când lumea, dar jocurile pe calculator au apărut prin anul 1951. Primul joc din istoria calculatoarelor a fost testat pe computerul Nimrod. Și acum mă gândesc cum se putea juca acel joc. Practic Nimrod era un calculator fără ecran și mare cât casa.

Dar să nu uităm că jocurile online au apărut încă de la începuturile internetului, primele jocuri chiar nu s-au putut numi jocuri. După ce au trecut câțiva ani au apărut jocurile de acțiune precum Mario, un joc care a intrat în istorie. Din 1995 domeniul de jocuri s-a dezvoltat foarte mult, astăzi avem o mulțime de jocuri gratuite și plătite care au o poveste interesantă, grafică bună și să nu uităm și de personaje sau elemente care apar în jocuri, sunt foarte reale și parcă suntem în viața reală. Asta înseamnă în ziua de azi un joc pe calculator.

Jocurile care sunt la modă acum necesită sisteme performante, memorie ram, spațiu de disc sau placă video foarte performanță, așa că mulți nu se pot juca astfel de jocuri și aleg jocurile mici sau jocurile online. Eu m-am jucat de multe ori jocuri online pe site-ul jocuri-online-gratis.net deoarece am găsit multe jocuri interesante și site-ul chiar îmi place, oferă jocuri de aventură, jocuri casino, jocuri de acțiune, jocuri interesante, jocuri noi, jocuri puzzle sau jocuri tari.

Peste câțiva ani jocurile se vor schimba foarte mult, experiența o să fie foarte adevărată și cred că o să uităm de tot ceea ce înseamnă jocuri în fața calculatorului, tabletei sau telefonului. Până atunci ne bucurăm de ceea ce avem.