Fie ca isi doresc etinderea activitatii, sau doar sa gaseasca preturi mai bune, companiile cauta inchirieri spatii birouri in Bucuresti care sa le satisfaca necesitatile astfel incat sa-si poata desfasura activitatea in conditii tot mai bune. Impreuna cu agentia imobiliara Regatta va vom prezenta 3 oferte diferite de inchirieri de spatii de birouri in zone diferite din Bucuresti:

 

Oferta spatii birouri in zona Barbu Vacarescu, Bucuresti


In zona Barbu Vacarescu, unul dintre centrele business ale Capitalei, gasim o cladire de birouri ce se distinge printr-o fatada superba de sticla. Cu o inaltime de nivel de 2.8 m, interiorul cladirii de birouri dispune de materiale de cea mai buna calitate: marmura pe holuri, granit pe scarile de acces, in timp ce finisajele din baile de pe holuri sunt realizate din sticla. Birourile pot fi accesate prin doua lifturi Schindler pentru 8 persoane.

Acest spatiu de inchiriat de pe site-ul Regatta.ro beneficiaza de tot confortul si ergonomia date de o cladire de birouri la cele mai inalte standarde, cladirea fiind dotata cu 2 tevi si aport de aer proaspat, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate și pardoseala flotanta, sub care se regaseste cablare de curenti.

Spatiul de birouri are printre dotari si internet cu fibra optica si centrala telefonica. Legaturile apa de canalizare pentru chicineta si balcoanele pentru fumatori la fiecare nivel indeplinesc cerintele colectivelor de colegi, aspecte ce influenteaza cerintele pentru inchirieri de birouri.

Spatiul poate fi inchiriat la o suprafata minima de 200 mp pentru pretul de 15 euro / mp. Dispunerea de 1000mp/etaj, a cincea parte din suprafata totala a cladirii asigura atat o partajare confortabila a firmelor chiriase, cat si discretia necesara atragerii clientilor.

 

Exemplu oferte inchirieri spatii birouri in zona Unirii, Bucuresti


 

Biroul este disponibil pentru inchiriere in zona Unirii din Bucuresti. Aceasta cladire de birouri dispune de o fatada de sticla cu functie de autocuratare si este de inchiriat pentru pretul de 15 euro / mp / luna. Birourile, ce pot fi accesate prin 2 lifturi au la fiecare etaj o terasa de aproximativ 100 mp. Climatizarea acestui spatiu de birouri se efectueaza intr-un sistem VRV cu aport de aer proaspat permanent. Aceste birouri ce se pot inchiria doar prin intermediul agentiei imobiliare Regatta, au o inaltime de nivel de 3 m si dispun de pardoseala flotanta ce asigura incalzirea cu convectoare.

In ceea ce priveste securitatea spatiilor de birouri, este asigurata si de accesul prin receptie. Cladirea de birouri este dotata cu tehnica de cablare voce si date.

Suprafata de 262 mp, ce include 30 mp spatii comune de birouri poate fi inchiriata pentru 15 €/mp/luna + TVA. Mentenanta birourilor implica un cost lunar de 3 €/mp +TVA, in timp ce locurile de parcare disponibile la parter sunt disponibile pentru 100 €/luna+TVA, si este reprezentat exclusiv de agentia imobiliara Regatta.

 

Inchirieri de birouri in Bucuresti in zona Dorobanti


 

 

Aceste spatii de birouri sunt de inchiriat pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, fiind pozitionate in zona Dorobanti din Bucuresti in apropierea bulevardului Dacia si a Soselei Stefan cel Mare, fiind o cladire noua de birouri ce dispune de amenajari si dotari moderne.
Spatiile de birouri inchiriate in aceasta cladire de Regatta beneficiaza de servicii de paza, accesul prin receptie garantand o securitate mai buna.
Amenajarea spatiului de birouri dispune de geamuri termopan si parchet de calitate, birourile avand de asemenea si aer conditionat, precum si posibilitatea conectarii la reteaua de internet si telefonie.
Spatiile de birouri pot fi inchiriate pentru 1300 euro / luna, pret ce nu include costul utilitatilor, biroul putand fi amenajat intr-o suprafata utila de 130 mp, disponibila la etajul 1. Spatiul are corespondent un loc de parcare.

Chiriile pentru birouri variaza in functie de zona si de facilitatile oferite de cladirile de birouri. Pentru mai multe oferte de inchirieri spatii de birouri, va recomandam sa vizitati site-ul oficial al agentiei imobiliare Regatta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat