Oferta de inchirieri apartamente de lux in Bucuresti din portofoliul agentiei Regatta Imobiliare numara mai bine de o mie de proprietati. Situate in zonele bune ale Bucurestiului, precum Primaverii, Aviatorilor, Baneasa si zona de nord din Bucuresti in general, apartamentele de inchiriat vizibile pe Regatta.ro sunt unele exclusiviste, destinate oamenilor cu bani, ce prefera luxul, ambasadelor si firmelor.

 

REGATTA : PIATA DE INCHIRIERI APARTAMENTE DE LUX CRESTE IN 2014


 

Segmentul de inchirieri apartamente in Bucuresti a fost cel mai putin afectat de recesiune, acesta fiind printre putinele ce au inregistrat chiar cresteri pe perioada crizei imobiliare. Regatta vorbeste de o crestere de peste 20% atat a volumului de inchirieri apartamente de lux in Bucuresti, cat si a pretului chiriilor pentru segmentul de apartamente de inchiriat din capitala comparativ cu anul 2013.

 

CARE SUNT CHIRIASII APARTAMENTELOR DE LUX DIN BUCURESTI


 

Expertii imobiliari ai agentiei Regatta, chiriasii apartamentelor de lux sunt diplomatii detasati la Bucuresti si expati, sau angajati ai companiilor multinationale. Acestia sunt interesati de inchirierea de apartamente in zonele ultracentrale din Bucuresti, sau in zonele care le pot oferi acces facil si rapid catre centrele de business ale mediului corporatist, intre care se disting cele din Pipera, Soseaua Fabrica de Glucoza, Barbu Vacarescu sau Nicolae Caramfil. Astfel, pentru piata de lux de inchirieri de apartamente s-au evidentiat ca zone cautate Herastrau, Primaverii, Baneasa, Pipera, Dorobanti, Capitale, Kiseleff, unde apartamentele cu suprafete ce variaza intre 180 si 200mp sunt disponibile spre inchiriere pentru sume intre 3.000 si 5.000 Euro / luna.

 

Un aspect interesant este dat de tendinta de inchiriere de apartamente nemobiliate, optiune explicata de specialistii Regatta Imobiliare de durata considerabila de inchiriere, ce se intinde de la 2 la 4 ani.
Pentru o rezidenta considerabila, majoritatea chiriasilor segmentului de lux, opteaza spre includerea propriului mobilier, adesea transportat din tara de domiciliu.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat