Dincolo de aspecte de siguranta si colaborare, crearea de comunitati ramane un deziderat in ansamblurile imboliare de case, atat pentru relatii cordiale sau de networking, potrivit agentiei Regatta Imobiliare. Conceptele ansamblurilor rezidentiale de case din Bucuresti integreaza o multitudine de avantaje ce dincolo de a infrumuseta experienta proiectului, asigura un cadru inspirat socializarii intre proprietarii de case din acelasi complex.

Analizand ofertele proprii din categoria de case in ansambluri imobiliare Regatta spune ca proiectele imobiliare incanta prin identitatea precis definita, prin elemente precum stilul arhitectural evocator pentru anumite regiuni geografice atragand in atat comunitatea de expati proprie respectivei culturi, cat si persoane ce au dezvoltat o afinitate pentru spiritul acestor meleaguri. Asadar, atat un loc de provenienta comun, cat si o pasiune asigura cel mai facil punct de pornire al interactiunii pentru cei ce se bucura de experienta locativa in casele de vanzare aflate in concepte imobiliare din segmentul rezidential.

Din frecventarea facilitatilor precum salile de fitness, mini pistele de jogging, cluburile spa sau centrele de infrumusetare si ingrijire corporale se evidentiaza valori comune din stilul de viata ce invita vecinii ansamblurilor rezidentiale atat la socializare, cat si sustinerea reciproca in urmarea unor activitati sportive sau de relaxare.

Mai mult decat atat, conceptele real estate adopta adesea ca angajament formarea de comunitati de vecini, sustinand aceasta initiativa prin diverse evenimente precum brunch-uri, petreceri tematice sau organizarea de mese barbeque. In acest demers, ansamblurile rezidentiale incorporeaza inclusiv centre de evenimente, dedicate atat acestor adunari, cat si petrecerilor private ale vecinilor.

Una dintre cele mai populare facilitati oferite de proiectele real estate compuse din case si vile este data, dupa cum afirma specialistii echipei Regatta Imobiliare de integrarea spatiilor de joaca sau chiar a gradinitelor si a centrelor de day care dedicate copiilor, astfel de puncte initiind socializarea intre parinti.

Indiferent de stilul de viata si de pasiuni, parcurile si gradinile amenajate in perimetrul complexelor imobiliare, cat si piscina raman tentatii ce vor garanta intotdeauna o frumoasa ocazie de a lega noi amicitii sau proiecte de colaborare, contribuind la crearea comunitatilor de vecini in casele de vanzare

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat