Casele si vilele scoase la vanzare din buricul capitalei sau din imprejurimea Bucurestiului surprind dincolo de frumusetea si puritatea mediului si prin paleta de avantaje ce inspira prin experienta locativa sentimentul unei perpetue vacante. Cele mai cautate placeri ce sustin tentatia unei evadari in natura se dezvaluie in conceptele de case de vanzare prin experiente de relaxare prin wellness si sport.

Dincolo de incantarea vizuala data de arhitectura ce aminteste de reperele estetice si spirituale ale diverselor meleaguri, noile ansambluri rezidentiale ( vezi categoria: Case Bucuresti – Regatta.ro ) insufla propriilor comunitati de vecini o stare interioara de relaxare gratie localizarii inspirate conectate la natura, in zone de padure sau in apropierea lacurilor. Agentia imobiliare Regatta spune ca amplasarea acestor concepte de case si vile ofera si aventura descoperirii de noi obiective culturale din proximitatea Bucurestiului, muzee, case memoriale, resedinte nobiliare sau lacase de cult insufland sentimentul noutatii si al conectarii la mostenirea spirituala a unui oras, experiente ce intensifica frumusetea vacantelor.

Dupa o zi alerta plina de provocari ale vietii profesionale, petrecerea de timp calitativ in experiente de relaxare precum sesiunile de wellness sau spa, introduse in structura proiectelor real estate din segmentul rezidential, reprezinta una dintre cele mai cautate avantaje ale noilor ansambluri imobiliare de case si vile. Dupa cum sustin specialistii companiei Regatta Imobiliare, aceste facilitati sunt integrate fie individual, la nivelul caminului, cat si la cel al comunitatii de vecini.

Nu in ultimul rand, pentru mentinerea unui stil de viata dinamic in spiritul sanatatii, atat de important pentru zonele rezidentiale din Bucuresti, conceptele rezidentiale de case si vile dedica o paleta de facilitati, de la cluburi de fitness la piste de jogging sau deschidere spre o multitudine de activitati outdoor, precum drumetiile si sporturi individuale sau de echipa.

Astfel, atat prin amplasarea in cele mai frumoase zone verzi, cat si prin includerea celor mai populare facilitati de leisure, oferta Regatta Imobiliare de case de vanzare de langa Bucuresti ofera experenta unei vacante permanente, asigurand conectarea la ritmul energic al Bucurestiului.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat