Pentru casele si vilele aflate la vanzare in conceptele imobiliare rezidentiale, dincolo de amplasare si servicii de securitate, facilitatile destinate copiilor sunt printre primele repere ce conving pentru achizitia unei locuinte. In apropierea proiectelor de case si vilede vanzare se remarca de altfel ca o tendinta deschiderea de concepte educationale, tocmai pentru a veni in intampinarea familiilor ce doresc sa asigure educatie, divertisment si insuflarea de pasiuni si vocatii pentru cei mici.

Una dintre cele mai delicate aspecte ce mentin interesul parintilor, devenind adesea o ingrijorare este data de inscrierea micutilor la gradinita, atat limitarea locurilor acestor institutii, cat si accesibilitatea acestora fiind cele mai frecvente preocupari ale acestora. Profesionistii domeniului educational au indentificat aceasta problema, intreptandu-se spre zonele rezidentiale si chiar spre proiecte imbobiliare de vanzari case si vile in Bucuresti, infiintand atat gradinite, cat si centre after school ce deservesc cartierelor si chiar comunitatilor din cadrul unui ansamblu de locuinte. Mai mult decat atat, dezvoltatorii imobiliari au integrat in proiecte real estate de case si vile centre day care ce ofera atat servicii de baby sitting, cat si educative sau de divertisment, intre care pot fi mentionate petrecerile tematice.

Dincolo de facilitati ce privesc activitatile sportive, servicii dedicate intregii familii, conceptele rezidentiale de case si vile includ locuri de joaca adesea drept un standard al ofertei.

Nu in ultimul rand, dezvoltatorii imobiliari au avut ca repere dincolo de localizare in zone de poluare limitata si apropierea de cele mai apreciate scoli private din Bucuresti. De altfel, in interiorul pietei, potrivit specialistilor companiei Regatta Imobiliare, se remarca tendinta inaugurarii in cartierele rezidentiale de centre educationale destinate aprofundarii limbilor straine sau al cultivarii vocatiilor.

Astfel, atat prin amplasare, prin siguranta, cat si prin facilitati de educatie, recreere si divertisment pentru cei mici reprezinta cea mai inspirata alternativa pentru familii, oferind un mediu placut si antrenant pentru dezvoltarea copiilor.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat