Ah, cutia cu bijuterii… acel mic spatiu ocupat de cele mai stralucitoare si indragite obiecte – bijuteriile – pentru care femeile au o afectiune deosebita. Este un spatiu consacrat infrumusetarii, pentru ca, atunci cand o femeie isi pune un colier la gat, intreaga sa imagine parca se transforma, emite o scanteie, o lumina aparte. De aceea, cutia cu bijuterii a bunicii, plina de perle, brose sau alte obiecte de podoaba, a atras intotdeauna privirile in copilaria unei fetite.

Astfel ca, atare obiect in nici un moment nu va fi de prisos, el avand o existenta permanenta in viata oricarei femei. In mod special, daca aveti nostalgia obiectelor vintage, precum cufarul bunicii, puteti opta pentru un cadou inedit: o cutie din lemn realizata cu diverse tehnici care creeaza aspectul invechit (vintage), accesorizata cu dantela si o ramura de flori realizata din margele de nisip. Ce mai, un arsenal de unicitate!

Un spatiu mic care inconjoara particularul si care, daca va aflati in imediata vecinatate, veti simti cum perinda de chemari si imbieri spre deschiderea tezaurului – gramada de bijuterii.

Indata, la o prima vedere, originalitatea si caracterul personal al cutiilor de bijuterii vorbeste de la sine. De pilda, o cutie de lemn imbracata in dantela, vopsita cu mov, verde si auriu cu aspect vintage, accesorizata cu o floare din margele de nisip si perle, asortate, desigur, in culoare, este o piesa eleganta, autentica; un accesoriu deosebit al casei. Iata cum o cutie simpla poate avea potential, dispunand de toate conditiile esentiale pentru realizare.

Talentul, iscusinta, atentia speciala si ideile inedite sunt, cu siguranta, autorii principali si camarazii care aduc la lumina, impreuna cu margelele de nisip, o opera de arta. Astfel, aprecierea, atitudinea de bunavointa si grija, sunt impetuos necesare in cazul in care dispuneti de un asemenea obiect unic.

www.elementall-dekor.ro