In sectorul cadourilor, paleta de oferte este uriasa, chiar nemarginita. Un lucru pozitiv pe de-o parte. Insa negativ pe de alta. De ce? Raspunsul e binevoitor. Se intelege repede si just. Deoarece, cu cat optiunile sunt mai variate si bogate, cu atat clientul este mai mult pus in dificultatea de a alege. Fiindca a alege cel mai potrivit cadou nu este o munca usoara. Ea cere imaginatie, efort, timp si bani.

Mai mult decat atat, daca nunta unei persoane importante, daca ziua de nastere a celei mai bune prietene sau un eveniment special isi face brusc aparitia, atunci greutatea este si mai apasatoare pentru cumparator. Pentru ca odata cu multitudinea de oferte apare si aspectul emotional, afectiv. E acea persoana importanta si draga care ti-a fost alaturi la bine si la rau si care merita ce e mai bun.

Asadar, prezenta cadourilor speciale, particulare si unicate devine imperios necesar. Si cine e personajul principal in aceasta opera? Fara nicio indoiala este vorba despre obiectele realizate manual. De pilda, fiecare pomisor sau fiecare bonsai este unicat, fiind un produs handmade. El poate fi realizat din pietre pretioase, margele de nisip, sarma de cupru. Ele sunt prelucrate cu grija si atentie si in functie de dorintele cumparatorului; acesta putand alege o anumita culoare si un anumit tip de pietre.

Cadourile din semipretioase devin astfel elementare in acest sens. Fiindca ele transmit armonie, si echilibru. De asemenea, pietrele pot fi protectoare; pot stimula creativitatea, iubirea, intelepciunea, pacea, cresterea sau progresul. Ele confera bunastare, succes, spiritualitate, stabilitate, prietenie, relaxare sau odihna dupa perioade de stres. Bineineteles ca toate acestea difera in functie de pomisorul ales. Insa, cu siguranta, un asemenea pomisor incarcat de pietre semipretioase isi va spune cuvantul in incaperea posesorului, fiind un cadou inedit pentru acea persoana draga din viata voastra.

www.elementall-dekor.ro