A creste un bonsai este o arta. Acest mic pomisor este mai mult decat o simpla planta, este o creatie artistica… „bonsaiul aduce pace in spirit si este o iluminare” , spunea un mare specialist in arta bonsailor. Si vom vedea de ce, si in acest caz, bonsaiul este mai mult decat o planta. Este o decoratiune incarcata de energie pozitiva ce, in functie de culoare, transmite un mesaj. Un mesaj care vine in intampinarea celor ce stiu sa pretuiasca iubirea, declaratiile sincere si atentia catre detaliu.
Va intrebati cum e posibil ca un pomisor sa transmita atatea lucruri pozitive in functie de culoare? Ei bine, iata alchimia sa:
• Bonsaiul cu cristale roz contine cuart roz, cuart roz cherry si cristal de stanca;
• Pomisorul cu coral rosu contine coral rosu, margele de nisip aurii si rosii;
• Bonsai cu pietre semipretioase (jad olive si granate).
Coralul rosu are un puternic rol protector. Mareste abilitatile intelectuale, campul energetic, intelepciunea, diplomatia, intuitia, imaginatia, capacitatea de comunicare, creativitatea, judecata, respectul de sine, concentrarea, comunicativitatea, judecata clara, ratiunea, curajul. Coralul rosu stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea, optimismul, intelepciunea, entuziasmul.
Cuartul roz este folosit in ajutorul celor care sufera din dragoste, fiind primul care ne sare in ajutor in problemele emotionale. Ne ajuta sa depasim traume din trecut trezind in noi sentimentul iubirii neconditionate
Cristalul de stanca poate folosi pentru orice scop pozitiv, este inlocuitor al oricaror alte pietre, este un bun ghid spiritual si are un puternic rol protector impotriva energiilor negative.
Jadul este numit PIATRA VISELOR sau PIATRA FIDELITATII, este o piatra a linistii si pacii. Numit si rubin „alabanda” , granatul este o piatra a angajamentului total, a devotamentului, a dragostei, a stabilitatii si ordinii.
Asadar, in privinta raspandirii unei energii pozitive si a unui design inedit si particular, pomisorii de fata, isi indeplinesc cu certitudine foarte bine vocatiunea.
www.elementall-dekor.ro