Toamna ne-a bătut la ușă mai devreme decât în alți ani, iar temperaturile scăzute ne-au luat cu asalt. Abia am apucat să despachetez hainele de iarnă până am observat că majoritatea articolelor de anul trecut nu se mai potrivesc trendului din acest an. Așa că am decis să ne fac o favoare și să fac o listă cu cele mai purtate culori ale acestui sezon, pentru a știi în ce haine merită să investim:

Mov regesc – a fost un an dificil pentru monarhie, motiv pentru care designerii au decis să onoreze memoria reginei creând linii de modă ce încorporează cât mai mult mov regesc. Partea bună pentru noi este că movul e o culoare ușor de asortat, de regulă, iar cu accesoriile metalice potrivite putem ușor crea ținute lejere sau ținute creative de toamnă

Eternul turcoaz – chiar dacă toamna ne întâmpină cu o varietate de culori diferite, noi refuzăm să ne luăm adio de la natura din timpul verii. Din acest motiv putem purta întregul sezon turcoazul ca pe pâine. O rochie midi turcoaz sau un sacou perfect pentru lucru? O culoare ce iese destul în evidență pentru a-ți pune în aplicare spiritul creativ, însă nu atât de tare pentru a deveni țipător

Roșu aprins – pentru a ne lua adio de la vara caracterizată de portocaliu și galben, designerii au decis să îndulcească trecerea cu un roșu aprins. Partea bună e că aceste haine pe care le cumperi acum în roșu aprins vor fi perfecte și pentru sărbătorile de iarnă, astfel ai un câștig dublu.

Negru pestriț – o veste bună pentru toți iubitorii de culori închise. În acest sezon am primit undă verde pentru negru. Dar, cu o condiție, să aibă puțină, puțină strălucire. Astfel ținutele tipice monotone de toamnă vor primi rapid un aer atât elegant cât și trendy. Negrul este o culoare ideală pentru orice ocazie, orice oportunitate, îți scoate în evidență spiritul autoritar și te pune în prima linie.

Culoarea caramelului – din nou, o nuanță mai puțin stridentă în topurile designerilor de modă din acest sezon. Este o culoare ușor de asortat, pentru un plus de creativitate poți încerca o combinație cu un verde deschis. De asemenea, se spune că maroul reprezintă culoarea încrederii, astfel poate la următoarea întâlnire de echipă vei dori să porți o cămașă de culoarea caramelului.

Albastrul cerului – preferabil al cerului de vară, nu cel gri specific toamnei. Purtând această nuanță, vei avea mereu aproape oceanul, zilele însorite de vară și concediile care deja ne lipsesc. De asemenea, albastrul este o culoare ideală pentru întoarcerea la birou, deoarece combină plăcut aspectul jucăuș al personalității tale cu caracteristicile pozitive, cu comunicarea și siguranța de sine.

Acestea fiind spuse, care va fi primul articol pentru care vei da buzna în magazin? Și care este culoarea pe care ai dori să o vezi cât mai des în garderoba ta în această toamnă?

Dacă ai răspunsul la aceste două întrebări, Crazy-Deals.ro îți dă un plus de imbold cu un cod reducere Sinsay, un voucher Fashion Days sau un Cod reducere lc waikiki pentru cumpărături lejere, fără stresul finanțelor.

 

Photo by Johannes Plenio: https://www.pexels.com/photo/photo-of-trees-during-fall-1640820/