Dorim ca din acest proiect al nostru sa dam un exemplu intregii comunitati antreprenoriale din tara, in ceea ce priveste initiativa clientului nostru, care, undeva in apropiere de Sibiu, detine un restaurant cu terasa, o spalatorie auto, o benzinarie si un atelier mecanic. Avand inca la dispozitie teren, acesta s-a hotarat a-si diversifica serviciile si s-a hotarat a investi intr-un teren sintetic. Asa a aparut baza sportiva din Sibiu

Drenajul necesar a fost realizat folosind piatra sparta pentru a permite scurgerea apei, ca si completare, fiind pus un amestec de pietris cu nisip care sa permita compactarea straturilor respective cat si formarea unei baze solide care sa nu sufere modificari ulterioare amenajarii cu gazon sintetic.

Gardul imprejmuitor a reprezentat urmatorul element al proiectului, avand inaltimea de 2 m, restul pana la 7 m fiind pusa plasa sintetica. Instalatia de nocturna cuprind 14 proiectoare de 400 de W.

Cat despre gazonul artificial amplasat, acesta este un model mai nou, de tip fibrilat, cu inaltimea de 50 de mm. Nisipul cuartos, uscat, fin, care intra in firul de iarba, completat cu granulele de cauciuc si o densitate buna a gazonului sintetic confera o suprafata ideala pentru jocul de fotbal.

O particularitate a acestei baze sportive a reprezentat-o amenajarea unui teren de tenis cu piciorul, un joc foarte popular in Romania, insa putem afirma ca sunt putine acele locuri in care acest joc se practica intr-un cadru organizat. De asemenea, acest teren are propria instalatie de nocturna.

Pentru detalii tehnice cu privire la suprafetele aplicate, cat si pentru a vizualiza poze si alte detalii ale respectivei lucrari, va invitam sa accesati site-ul nostru de prezentare, gazonartificial.ro.

Pentru orice lucrare de infrastructura sportiva, apelati cu incredere la echipa Acatrans. De asemenea, specialistii nostri pot oferi oricand servicii de consultanta specializata in acest domeniu in cazul in care doriti sa va diversificati serviciile pe care afacerea dvs le ofera clientilor.