Serviciile de cazare la o pensiune situata in judetul Cluj Napoca difera de la o situatie la alta, trenuie sa aveti in vedere calitatea serviciilor pe care le ofera si nu numai in primul rand trebuie sa cantariti obtiunile de servire.
Pentru un loc de odihna decent baie separata individuala internet wifi , lasma room service parcare securizata se ajunge pana la 120 de Ron pe noapte cu mic dejun inclus, puteti opta si pentru un pachet care sa nu includa micul dejun aceata poate ajunge pana 90 de Ron pe noapte.
Pentru o perioada mai mare de 10 zile de cazare aveti posibilitatea de a negocia pretul pe noaptea de cazare, de obicei se ajunge cu un descount de pana la 10 la % din pretul total de cazare pe noapte.
Cazarea la pensiune presupune un confort decent la preturi acceptabile.
Cluj Napoca ofera mai multe categorii de pensiuni, pensiuni de vacanta, pensiuni pentru concedii de iarna, pensiuni care ofera cazare in regim hotelier.
Pensiunile din cluj sau judetele vecine de vacanta care  au programe special organizate pentru tabere, acestea ofera pozibilitatea de gatirea mancarii in cantitate mare.
Pensiunile de concedii pentru iarna sunt amplasate in zone muntoase si ofera servicii doar pe perioada iernii. Aici aveti posibilitatea de cazare langa o partie de schi sau locuri amenajate pentru sporturile de iarna.
Pensiunile din Cluj care ofera cazare in regim hotelier au programul flexibil pentru orice client, de Luni pana Duminica 24/7 puteti apela la serviciile de cazare, personalul pensiunilor sta la dispozitia Dumneavoastra. Trebuie sa alegeti cu grija locul unde va cazati.