d5a3-banner553-biking-color

Numeroase persoane care aleg practicarea acestui sport sau pur si simplu folosesc acest tip de biciclete (in mod ocazional), nu s-au gandit la motivele pentru care au ales exact aceasta categorie de produse. Cauzele pot fi multiple – fie au primit-o cadou, fie a avut un pret bun, fie a fost rezistenta, fie un anumit prieten sau o persoana de incredere a recomandat-o. Adevarul e ca o astfel de achizitie (indiferent din partea cui este facuta – a utilizatorului sau a altei persoane) trebuie inteleasa intr-un context  mai clar, ce sa dezvolte importanta trasaturilor unei astfel de biciclete. In acest material vom prezenta avantajele alegerii unei biciclete mtb, pasind prin cateva aspecte pe care cu siguranta multi dintre noi le cunosteam, intr-o masura mai mare sau mai mica. La final, daca vei considera ca o astfel de directie ti se potriveste si tie, vei putea descoperi un magazin de biciclete in Bucuresti care comercializeaza astfel de produse.

1. Gama de mountain bike este printre cele mai populare, nu doar in tara noastra ci si in intreaga lume

2. Bicicletele mtb sunt cele mai fiabile, pe o sumedenie de trasee si suprafete

3. Piesele de schimb sunt usor de gasit si relativ accesibile

4. Au o durata lunga de utilizare

5. Sunt potrivite atat pentru baieti cat si pentru fete.

6. Sunt rezistente atat pentru utilizarea urbana cat si extraurbana

7. Se comercializeaza mai multe nivele/clase de astfel de biciclete –  de la gama entry, midlevel pana la modele de competitie

8. Exista o gama variata de accesorii, pentru orice stil, orice trasee, orice nivel

9. Au cadre mai mici decat ale altor biciclete – sunt astfel usor de transportat si vin pe variate marimi

10. Exista variante cu suspensie pe fata, cat si mtb-uri de tip full suspension (fata spate) – toate acestea pentru un confort sporit al utilizatorului, indiferent de suprafata de rulare.

 

Asadar, in functie de buget, de disponibilitate, de cercul de prieteni sau de partenerii de tura, cat si in functie de preferinte, se pot alege solutiile potrivite. Magazinele din tara noastra comercializeaza o gama variata de biciclete mtb, de la producatori autohtoni sau straini – o serie vasta de marimi, dotari si promotii sunt promovate astfel, atat in centrele locale, cat si in online. Forumurile de discutii, blogurile de specialitate, grupurile pe retele sociale ofera un plus pasionatilor mersului pe doua roti – exista numeroase articole, tutoriale, video-uri ce trateaza in detaliu aspectele de mai sus, cat si alte criterii importante. Alege sa investesti corect in aceasta directie si descopera un magazin de biciclete (in Bucuresti) ce sa iti ofere astfel de solutii !