Gazonul sintetic este o alternativa din ce in ce mai des utilizata pentru amenajarea spatiilor largi, gradini publice, zone de agement, parcuri, spatii private, gradini si terase. Este ecologic, economic si placut la aspect si atingere pe intreaga durata a anului.

Acest tip de gazon are o gama larga de folosinta. Materialele din care sunt fabricate imita in mod fidel iarba naturala, ii pastreaza aspectul placut pe intreaga durata a anului indifferent de conditiile meteo si nu necesita cheltuieli de intretinere aferente unui gazon natural. Aceste avantaje confera gazonului artificial un caracter multifunctional, pretabil pentru activitati familiale (petreceri, aniversari), sportive, educative (este un spatiu ideal de joaca pentru copii).

Nu necesita irigare, insamantare sau alte tratamente chimice, deci veti putea economisi bani pentru alte activitati sau obiective ale dumneavoastra. Veti putea sta linistit si atunci cand plecati in concediu sau in interes de service, pentru ca veti fi sigur ca nimic nu va strica aspectul placut al gradinii sau peluzei dumneavoastra.

Fie ca faceti un gratar in familie, aveti o aniversare sau copilul dumneavoastra vrea sa-si aduca prietenii la joaca, gradina cu gazon artificial este tot ce va trebuie pentru a va scuti de grija mentenantei acesteia, asigurandu-va siguranta si confort. Sub toate aspectele puteti trage concluzia ca faceti o alegere buna. Costurile instalarii unu gazon sintetic sunt amortizate rapid, deoarece odata cumparat covorul de iarba artificial, nu mai aveti nici un cost privind intretinerea si nici timp pierdut pentru ingrijrea sa. Garantia la rezistenta este pe o perioada indelungata, suporta toate tipurile de activitati, iar aspectul sau nu are de suferit. Este prietenos cu mediul, absoarbe razele UV.

In concluzie. Gazonul artificial decorativ tinde sa fie parte din peisajul cotidian si sa fim sinceri, in vremuri in care ni se cere grija si protectie fata de mediul inconjurator, gazonul artificial este o solutie si un bun exemplu de dat si aplicat.

http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-artificial-decorativ.html