Bigfish.ro, magazin online de articole si accesorii pentru pescuit, te asteapta, cu numeroase produse si echipamente de pescuit aflate la promotii. Discount-urile sunt cuprinse intre 10-33%. Nu mai astepta. Acceseaza acum bigfish.ro!

Iata cateva din produsele pe care ti le propunem, la preturi imbatabile:

Marker plute galben fluorescent – marker impermeabil proiectat pentru vopsirea antenelor tuturor plutelor de pescuit. Disponibil in patru culori, ce asigura o vizibilitate optima indiferent de conditiile atmosferice.

PE Braid Exteer Fluo 100m– fir multifilament produs de unul dintre liderii mondiali in productia firelor textile. Cu rezistenta mare la abraziune si tractiune.

New Green Deluxe Dome – acest tip de cort ofera pescarului de crap modern, toate avantajele si confortul de care are nevoie pe intreaga durata a sezonului de pescuit. Dimensiuni: One Man (215cm x 260cm x 125cm / 11kg) si Two Men: (260cm x 345cm x 170cm / 15.6kg)

Inca nu te-am convins? Te invitam sa accesezi sectiunea de promotii prin intermediul urmatorului link http://bigfish.ro/promotii  si sa consulti o lista completa de produse cu pret redus.

Acceseaza acum magazinul nostru online si beneficiaza de discount-urile Bigfish.ro

Despre Bigfish.ro

Infiintata in anul 2005, societatea noastra a devenit cel mai important operator pe piata de en detail si en gros, fiind distribuitor exclusiv si oficial in Romania pentru o galerie impresionanta de firme de elita: Century, Harrison, Free Spirit, Nash Tackle, Solar Tackle, Essential Baits, CC Moore, Dynamite Baits, Select Baits,  Trakker, Cygnet,  Gardner Tackle, Kryston, Prologic, Danish Delight, Ultima, P-Line, PB Products, TF Gear, Spomb, Atropa, Carpspot, Chub, ESP, Nutrabaits, Mainline, Meccanica Vadese, Fox, Korda, ACE, Avid Carp, Enterprise Tackle, Delkim, Reuben Heaton, Vision Baits etc.

Din 2012, Big Fish si-a largit domeniul de activitate prin deschiderea a doua noi sectiuni: stationar si rapitor.

BIG FISH magazin de pescuit online este conceput ca o importanta resursa de informatie, publicand cataloagele complete ale firmelor distribuite, prezentari detaliate, ilustratie bogata, materiale video, zeci de articole, sute de retete.

Cumparand de pe magazinul online de articole de pescuit BIG FISH, beneficiezi de consultanta oferita de pescari cu experienta, este compusa din pescari cu experienta, foarte buni cunoscatori ai domeniului, capabili oricand sa ofere informatii sau sfaturi competente clientilor. Obiectivul BIG FISH, transformat si in sloganul firmei, este sustinerea pe calitate.

Informatii de contact:

E-mail: contact@bigfish.ro

Telefon magazin crap:  021.211.42.49 / 021.210.06.66

Telefon magazin rapitor / stationar: 0736.398.036

Telefon sectiune distributie: 0725.944.189

Program magazin:

Luni-Vineri 10.30-18.30

Sambata 10.30-15.30

Duminica inchis