Bazandu-ne pe departamente de proiectare, software si dezvoltare produse, echipa master-tech.ro va ofera cele mai bune solutii de cantarire. Proiectarea mecanica este orientata spre economisirea resurselor – conceptul de dezvoltare durabila si ideea de mentenanta “zero”. Aplicatiile software sunt orientate spre client si pot fi utilizate chiar si de catre operatori fara experienta. Ne place sa credem ca nu vinde produse ci ca oferim solutii diverselor probleme legate de cantarirea produselor.

Prin intermediul site-ului nostru de prezentare, va propunem:

Cantar auto beton – unul dintre cele mai robuste cantare de pe piata insa totodata si unul dintre cele mai economice

Cantar auto relocabil – singurul cantar din beton prefabricate, cu adevarat relocabil

Cantare auto mici – utilizate pentru cantarirea autovehiculelor scurte (dube, camioane cu doua axe, carute, s.a.m.d)

Pentru intreaga gama de solutii va invitam sa accesati www.master-tech.ro

Introducerea pe piata si punerea in functiune a cantarelor produse de noi se realizeaza conform prevederilor legislatiei metrologice respectiv Hotararii Guvernului nr. 617/2003 pentru stabilirea conditiilor de introducere pe piata si de punere in funcţiune a aparatelor de cantarit cu functionare neautomata.

 

Despre master-tech.ro

Activitatea societatii a inceput in 2004 fiind orientata in special pe service si sisteme industriale (cantarire silozuri, tancuri, etc). In anul 2008 activitatea societatii este proiectarea si dezvoltarea produselor proprii, simtindu-se acut nevoia de cantare adaptate pietii din Romania – structuri mai robuste, fiabile si mult mai bine optimizate din punct de vedere al costurilor. Echipa Master-tech.ro este formata din personal tanar dar cu experienta vasta in domenii precum metrologie, cantarire etc.

Informatii de contact

E-mail: vanzari@master-tech.ro

Telefon: 021/4240473

Fax: 021/5698857

Adresa: Calea Rahovei 266-268, sector 5, Bucuresti, cod postal 050912, in incinta Electromagnetica Business Park