Comenzibuchete.ro este magazinul online de flori al Flor de los Andes. Dispunem de o echipa de specialisti, care pot satisface si cele mai exigente gusturi in materie de buchete de flori si aranjamente florale.

Pentru noi, cel mai important obiectiv este satisfacerea clientului. Ne dorim clienti multumiti, care sa revina in floraria noastra online cu placere ori de cate ori au nevoie de un aranjament floral. Toate buchetele si aranjamentele comercializate sunt creatii proprii, realizate de designeri cu experienta. Toate fotografiile / imaginile buchetelor de flori, prezentate in site sunt realizate in atelierul propriu (nu utilizam imagini sau fotografi preluate din alte site-uri).

Suntem importatori directi, astfel ca veti gasi la noi intotdeauna flori proaspete. Diversificam in mod constant oferta de flori, creand astfel buchete si aranjamente florale deosebite care aduc zambetul pe buze tuturor celor carora sunt oferite.

Livrarea produselor se face prin curieri proprii. Astfel, ne asiguram ca buchetele sau aranjamentele florale ajung la destinatie in cele mai bune conditii.

Designerii comenzibuchete.ro nu creaza doar buchete sau aranjamente florale, ei cunosc limbajul ascuns al florilor si stiu exact ce mesaj trebuie sa transmita persoanei carora sunt adresate. Cu ajutorul nostru, intotdeauna veti gasi solutia potrivita!

Descoperiti magia florilor, descoperiti magazinul online de flori comenzibuchete.ro! Va asteptam!

Informatii de contact:

Locatii:

1. Galeria Esplanada-Cora Pantelimon: Sos.Vergului, nr.20, sector 2

2. Iris Titan Shoping Center (langa Auchan: Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 33)

E-mail: comenzi@comenzibuchete.ro

Telefon: 0756.199.575