Gazonul artificial are diferite utilitati si indeplineste mai multe nevoi ale clientilor. Acest tip de suprafata care a fost perfectionata de-alungul anilor are reprezentativitate atat in plan sportiv cat si in planul designului exterior.

Sportivii, indiferent ca sunt amatori sau profesionisti, beneficiaza de calitatile terenurilor sintetice, acestea oferindu-le protectie impotriva unor accidentari cauzate de starea precara ale suprafetei de joc. De exemplu, un teren de fotbal cu gazon natural imbibat de apa, noroios sau inghetat poate provica accidentari groaznice fotbalistilor si afecteaza decisiv calitatea unei partide de fotbal. Acest lucru se intampla cu precadere atat in tarile nordice, acolo unde, in majoritatea lunilor anilor este prezenta zapada. Gazonul artificial este rezistent la toate aceste intemperii ale vremii si permite o desfasurare normala a unei partide de fotbal. Din punct de vedere al administratiei unui club sportiv, gazonul artificial este cel mai avantajos teren pentru ca este rezistent, elimina costurile de intretinere ale unui gazon natural si astfel permite sportivilor sa-si desfasoare activitatea in conditii decente.

Gazonul artificial este idealul in ceea ce priveste terenurile pentru antrenamente ale cluburilor si ale grupelor de copii si juniori. De asemenea, se observa o tentdinta de schimbare a terenurilor de fotbal din bitum din cadrul scolilor si a liceelor, inlocuindu-le cu gazon sintetic, pentru o mai buna protectie a celor mici, atragandu-i ca un magnet pe micii fotbalisti.

Gazonul decorativ ofera un plus de ordin estetic resedintei in care va aflati si va creeaza spatiul ideal de relaxare pentru dumneavoastra si de joaca pentru copii. Este, de asemenea, o investitie care mareste valoarea imobiliara a imobilului. De asemenea, suprafete de gazon sintetic decorativ pot fi folosite si pentru amenajarea incintelor spatiilor comerciale, insa pot fi amplasate in egala masura si in interiorul acestora.

Oricare ar fi tipul de gazon artificial pe care doriti sa-l aplicati, apelati cu incredere la echipa Acatrans, accesandu-ne site-ul: http://www.gazonartificial.ro.