La scurt timp dupa lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, pe Internet au aparut clipuri in care utilizatori ai acestor dispozitive aratau ca gadgeturile Apple se indoaie si se rup mult prea usor. Scandalul s-a stins la scurt timp dupa, insa… doar pentru a reveni recent din nou in atentie.

Scandalul, botezat „Bendgate”, a inspirat crearea site-ului One of the Nine („unul dintre cei noua” – n.r.), al carui nume face referire la „doar” cei noua useri care ar fi raportat celor de la Apple probleme cu telefoanele iPhone 6 si 6 Plus de aceasta natura.

In realitate, de la infiintarea site-ului si pana in prezent, creatorul acestuia si-a propus sa adune marturii peste marturii ale userilor celor doua smartphone-uri Apple, cu privire la fragilitatea lor. Oana in momentul de fata, acesta ar fi strans in jur de 300.

„Scopul acestui site este acela de a incerca sa atraga atentia asupra problemei indoirii telefoanelor iPhone 6 si 6 Plus, pentru ca Apple sa isi asume responsabilitatea asupra ei”, sta scris pe site-ul One of the Nine.

Totodata, creatorul paginii web sustine ca userii pe care i-a contactat si care au mentionat probleme de aceasta natura cu iPhone 6 si 6  Plus au beneficiat de tratament diferit din partea Apple: astfel, in timp ce unii au primit un telefon inlocuitor gratuit, altii s-au vazut nevoiti sa plateasca.

„Scopul nostru in acest moment este sa obtinem un raspuns standard din partea Apple cu privire la abordarea problemei telefoanelor indoite”, a spus creatorul site-ului intr-un mail transmis publicatiei The Huffington Post.

In alta ordine de idei, noul iPhone 6 si 6 Plus continua sa se vanda foarte bine, insa toti cei care sunt interesati sa puna mana pe unul dintre noile smartphone-uri Apple ar trebui sa se inarmeze cu putina rabdare. Asta daca vor sa dea ceva mai putini bani pe un dispozitiv cam piperat, de altfel.

Asadar, la finele lunii noiembrie, va avea loc o noua editie Black Friday care nu este deloc exclus sa vina cu reduceri (chiar daca mici) si la telefoanele Apple. In plus, in curand va incepe nebunia promotiilor de sarbatori, asadar, de ce nu ti-ai face tie insuti un cadou cu ocazia Craciunului acest super-smartphone iPhone 6?

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.