Foarte multi posesori de laptop sunt nevoiti, mai devreme sau mai tarziu, sa inlocuiasca acumulatorul aparatului pe care il au, iar costurile sunt adesea destul de mari. Insa atunci cand gadgetul tau este un Dell, poti opta pentru o replica a bateriei Dell 1525.

Chiar daca produsele originale sunt cele mai laudate si respecta cu strictete standardele de calitate impuse de compania producatoare a laptopului, pe piata exista si replici de calitate la preturi mai accesibile care pot fi folosite cu succes. Iata care sunt criteriile in functie de care sa iti alegi o astfel de replica:

1. Compatibilitatea

Daca optezi pentru varianta mai ieftina a unui produs contrafacut, asigura-te ca acesta este 100% compatibil cu laptopul tau. O baterie pentru laptopul/notebook-ul Dell 1525 replica de calitate poate depasi chiar si specificatiile acumulatorului original, asa ca intereseaza-te pe forumuri unde poti gasi un astfel de produs inainte de a-l achizitiona din primul magazin.

2. Conditiile de garantie

Chiar daca nu iti achizitionezi un produs original, exista magazine care ofera garantie pentru acumulatoarele contrafacute. In general, garantia pentru o baterie pentru netbook-uri Dell modelul 1525, originala, compatibila sau contrafacuta, se incheie pentru o perioada de 12 luni. Nu accepta sa cumperi produsul daca furnizorul nu iti ofera acest beneficiu, pentru ca este posibil ca acesta sa aiba o calitate indoielnica.

3. Testare si conditii de returnare

In momentul in care achizitionezi un acumulator, roaga-l pe furnizorul tau sa iti permita sa il testezi si intereseaza-te de conditiile de returnare, in cazul in care compatibilitatea sau calitatea bateriei nu corespund specificatiilor  si nevoilor laptopului tau.

Perioada in care poti returna produsul ar trebui sa fie de 30 de zile, iar conditiile nu ar trebui sa implice costuri suplimentare in afara celor de transport, in cazul in care decizi sa il returnezi prin intermediul serviciilor de curierat sau al celor postale.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.