1. Bicarbonat de sodiu
Bicarbonatul de sodiu sau bicarbonatul de sodiu functioneaza ca un exfoliant delicat pentru pielea ta. De asemenea, ajută la reglarea echilibrului pH al pielii și are proprietăți anti-inflamatorii și antiseptice ușoare. Toate aceste caracteristici il recomanda ca un remediu excelent ce se poate folosi acasa.
remediu acnee

Folosiți bicarbonat de sodiu pe piele o data sau de doua ori pe saptamana.

2. Fulgi de ovăz
Fulgii de ovaz sunt benefici în reducerea acneei, deoarece curăță porii pielii si absorb excesul de ulei. În plus, se exfoliaza piele.
Se amestecă o linguriță de miere și sucul de o jumatate de lamaie intr-o cana de fulgi de ovaz fierti.
Frecați acest amestec pe pielea ta.
Lasă-l timp de 30 minute și apoi clătiți cu apă călduță.
Faceți acest lucru o dată sau de două ori pe săptămână.

 

3. suc de lamaie
Proprietatea acida a lămâii poate fi foarte utila în tratarea acneei. Lamaia va curata mizeria care s-a acumulat în porii și va întări sebumul. Puteți să-l utilizați pe piele zilnic, dar dacă este prea uscat apoi folosi la fiecare două sau trei zile.

4. Uleiul de arbore de ceai
Un alt tratament acnee naturist popular pentru acnee este ulei de arbore de ceai. Ulei de arbore de ceai acționează ca un antiseptic și dezinfectează porii. În plus, omoara bacteriile care cauzeaza acneea. Doar aplica o picatura de ulei de arbore de ceai pe zona afectata de trei ori pe zi.

5. Folosirea unor suplimente. Derminax este un supliment care actioneaza destul de rapid si care are o eficienta sporita.