Jocurile de fotbal online si in special cele 3D sunt printre cele mai jucate jocuri online pe care baeti le cauta pe internet. Printre cele mai cautate jocuri de fotbal se numara cele de la Cartoon Network ultimul joc din celebra serie de jocuri cu fotbal pur si simplu a facut senzatie.

In acesta seria de jocuri de la Cartoon Network cele mai iubite personaje din desenele animate participa in acest super jc denumit Cupa Cartoon Network 2013 fiind cea mai ravnita cupa pe care te invitam sa o castigi si tu pentru a face parte din colectia ta. Jocul mai are cateva variante aparute in anii anteriori si anume:

  • Cupa Cartoon Network 2009 pana la Cupa Cartoon Network 2012 si evident ultima varianta aparuta Cupa Cartoon 2013 care face furori in randul copiilor si a pasionatilor de jocuri cu mingea

In acest joc de fotbal online ii vei gasi pe Finn si Jake, Mordecai si Rigby, looney toons, Gumbal, Ben 10 Omniverse, si multi altii.

Joaca jocuri cu fotbal online si cu siguranta nu vei fi dezamagit pentru ca tot mai multi producatori de jocuri lanseaza jocuri speciale de la diverse competi tii si campionate de fotbal.

Asadar pune-ti adidasi in picioare si incepe antrenamentul pentru a castiga alaturi de eroi tai cel mai frumos meci de fotbal. Alege-ti echipa de vedete sau de fotbalisti profesionisti sau echipa nationala a unei tari si intr-o competetie selecta pe terenul de joc alaturi de cei mai mari fotbalisti aittuturor timpurilor. Vei juca alaturi de Messi, Ronalda , Ruben , van Basten, Maradone si multi altii.

Jocurile din aceasta categorie sunt impartite pe diverse tipuri astfel poti juca:

  • jocuri cu penaltiuri
  • jocuri de tras la poarta
  • jocuri cu capul
  • jocuri pe echipe gen campionat
  • jocuri cu jonglerii cu mingea de fotbal
  • jocuri cu fotbal american

Jocurile de fotbal pe gati pe portalul de jocuri jocuripescuit.com – cel mai frumos portal de jocuri online dar de asemenea va recomandam sa jucati jocurile de fotbal 3d care sunt si mai palpitante.

Spor la joc.